Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Mar 12, 2014 9:21 am

Yuki Naoto
Holnap lesz húgom szülinapja, ezért vettem neki egy héliummal töltött lufit. A hazautamon rengeteg gyerkőccel találkoztam, akiknek nagyon tetszett a lufim smile Nagyon aranyosak voltak biggrin ez volt a napom fénypontja 3nodding a következő meg az lesz, amikor húgom megkapja a lufit mrgreen

És ha ráuntatok szívjátok el őket. cat_xd Egyik rendezvényen (aminek most nem írom ide a nevét) annyira unatkoztunk árusítás közben, hogy leszedtük a falról a héliumos lufikat, belélegeztük a gázt belőle és lufihangon mentünk oda a többi árushoz.
PostPosted: Wed Mar 12, 2014 9:34 am

Malreni
Yuki Naoto
Holnap lesz húgom szülinapja, ezért vettem neki egy héliummal töltött lufit. A hazautamon rengeteg gyerkőccel találkoztam, akiknek nagyon tetszett a lufim smile Nagyon aranyosak voltak biggrin ez volt a napom fénypontja 3nodding a következő meg az lesz, amikor húgom megkapja a lufit mrgreen

És ha ráuntatok szívjátok el őket. cat_xd Egyik rendezvényen (aminek most nem írom ide a nevét) annyira unatkoztunk árusítás közben, hogy leszedtük a falról a héliumos lufikat, belélegeztük a gázt belőle és lufihangon mentünk oda a többi árushoz.

Nem is fogjuk engedni, hogy végelgyengülésben haljon meg a lufi twisted

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Mar 12, 2014 11:27 pm

Ma az történt, hogy...

Kiderült, hogy nem is annyira sok időm van vissza, hogy végezzek ezzel az OKJ-s képzéssel, ami a "Logisztikai szakasszisztens". És ha minden sikerül, ma 5 energiaitalos céghez elküldöm e-mailben az önéletrajzom. Remélem, valamelyik céghez felvesznek! (Ami az álmom, az a HELL Energy. De ha az OXXO Energy Drinkhez kerülnék, az is hatalmas lenne!)
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 6:33 am

Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah*

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 9:25 am

DemiMurgos
Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah*

gratulálok! biggrin
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 3:00 pm

DemiMurgos

Gratulálok! cat_biggrin Most jöhet az igazán nagy falat: a 180 napos achievement! Ha segítség kellene megint, rám számíthatsz! cat_3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Sat Mar 15, 2014 2:42 am

Malreni
DemiMurgos

Gratulálok! cat_biggrin Most jöhet az igazán nagy falat: a 180 napos achievement! Ha segítség kellene megint, rám számíthatsz! cat_3nodding

Lófaszt, hülye vagyok, a 180 napos lett meg. Úgy 90, hogy 90 összefüggő napot kellett bent lenni. Hülye vagyok. Perfect Attendance.
*elássa magát/*
PostPosted: Sat Mar 15, 2014 2:55 am

Nem bírtam ki, muszáj voltam venni egy monster bundlet a Pan's horns miatt. Happy!
By the way, esett egy alkimizált Fausto's bottle a kukából, úgyhogy ma szerencsés napom van. :3 Egyébként takarítok, más nem történt.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sat Mar 15, 2014 6:25 am

Cryene says:

Ma az történt, hogy....
Észrevettem, hogy feléledt a guild. Ennek nagyon, nagyon örülök!!!
Úgy 2 éve vagyok tagja egy clan-nak, az egyik legjobb barátom vezette, de mióta ő kilépett, azóta a clan is kb halott. :C Eddig inkább ott aktívkodtam, de miután láttam, hogy nem sok értelme van, feladtam, és csak zOMGoztam, meg gyűjtögettem a Lucie itemeket xD
Már régebben, valamikor ezt a helyet is páran megpróbáltuk feldobni, de nem nagyon sikerült. Remélem, hogy most tényleg helyre áll a guild, én ennek érdekében megteszek mindent. 3nodding Még lehet, hogy Art Shop-ot is nyitok, mert mióta visszatértem az életbe kb, megint neki kezdtem a firkálgatásnak. Fejlődök!! yey~
Amúgy meg most éppen kórházban fekszek, mert eltörtem a bokámat xDD .___."
Ja, kellemes Petőfit és boldog tüntetés napot kívánok mindenkinek.

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Sat Mar 15, 2014 1:38 pm

Cryene del Miserio
Cryene says:

Ma az történt, hogy....
Úgy 2 éve vagyok tagja egy clan-nak, az egyik legjobb barátom vezette, de mióta ő kilépett, azóta a clan is kb halott. :C Eddig inkább ott aktívkodtam, de miután láttam, hogy nem sok értelme van, feladtam, és csak zOMGoztam, meg gyűjtögettem a Lucie itemeket xD
Már régebben, valamikor ezt a helyet is páran megpróbáltuk feldobni, de nem nagyon sikerült. Remélem, hogy most tényleg helyre áll a guild, én ennek érdekében megteszek mindent. 3nodding Még lehet, hogy Art Shop-ot is nyitok, mert mióta visszatértem az életbe kb, megint neki kezdtem a firkálgatásnak. Fejlődök!! yey~

Cryene has spoken. x3

Egyetértek, én is örülök, hogy van szívhang. 3nodding Nekem kicsit sűrűbbek a teendőim mostanában, de amikor tudok, minden (más)nap felnézek ide és írok is!
Nekem a mai nap elég elvonult volt a belváros tüntetési forgatagától: hegyi levegőt szívtam többed magammal.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Mar 17, 2014 12:34 am

Cryene del Miserio
Cryene says:

Ma az történt, hogy....

Cryene has spoken. x3

Adom. smile Ahogy a guild is éled, úgy keltem én is fel a hatalmas hallgatásból. Ma az történt, hogy egy király zenét találtam, amit megosztanék veletek, ahhoz klikk IIDEEEEEEEEEEEEE?! [Hello Monsta']. És kezdek tesztelni is, energiaitalokat (meg üdítőket) többedmagammal YouTube-on. smile Itt van az is : A teszter-csatornánk
PostPosted: Mon Mar 17, 2014 3:54 am

Nem ma, hanem holnap fog történni, de...

Végre elkezdünk barátnőmmel edzeni járni. 4laugh
Ha mázlink van, akkor az energiánk heti több alkalomra is elég lesz. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Mar 17, 2014 5:00 am

Molylepke
Nem ma, hanem holnap fog történni, de...

Végre elkezdünk barátnőmmel edzeni járni. 4laugh
Ha mázlink van, akkor az energiánk heti több alkalomra is elég lesz. xd

Hajrá! cat_4laugh
PostPosted: Mon Mar 17, 2014 12:53 pm

Cryene del Miserio
Cryene says:

Ma az történt, hogy....

Cryene has spoken. x3

Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Mon Mar 17, 2014 10:09 pm

Malreni

Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding

Cryene says:

Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding

Cryene has spoken. x3
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas