|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2014 9:21 am
Yuki Naoto Holnap lesz húgom szülinapja, ezért vettem neki egy héliummal töltött lufit. A hazautamon rengeteg gyerkőccel találkoztam, akiknek nagyon tetszett a lufim smile Nagyon aranyosak voltak biggrin ez volt a napom fénypontja 3nodding a következő meg az lesz, amikor húgom megkapja a lufit mrgreen És ha ráuntatok szívjátok el őket. cat_xd Egyik rendezvényen (aminek most nem írom ide a nevét) annyira unatkoztunk árusítás közben, hogy leszedtük a falról a héliumos lufikat, belélegeztük a gázt belőle és lufihangon mentünk oda a többi árushoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2014 9:34 am
Malreni Yuki Naoto Holnap lesz húgom szülinapja, ezért vettem neki egy héliummal töltött lufit. A hazautamon rengeteg gyerkőccel találkoztam, akiknek nagyon tetszett a lufim smile Nagyon aranyosak voltak biggrin ez volt a napom fénypontja 3nodding a következő meg az lesz, amikor húgom megkapja a lufit mrgreen És ha ráuntatok szívjátok el őket. cat_xd Egyik rendezvényen (aminek most nem írom ide a nevét) annyira unatkoztunk árusítás közben, hogy leszedtük a falról a héliumos lufikat, belélegeztük a gázt belőle és lufihangon mentünk oda a többi árushoz. Nem is fogjuk engedni, hogy végelgyengülésben haljon meg a lufi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2014 11:27 pm
Ma az történt, hogy...
Kiderült, hogy nem is annyira sok időm van vissza, hogy végezzek ezzel az OKJ-s képzéssel, ami a "Logisztikai szakasszisztens". És ha minden sikerül, ma 5 energiaitalos céghez elküldöm e-mailben az önéletrajzom. Remélem, valamelyik céghez felvesznek! (Ami az álmom, az a HELL Energy. De ha az OXXO Energy Drinkhez kerülnék, az is hatalmas lenne!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 6:33 am
Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 9:25 am
DemiMurgos Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah* gratulálok! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 3:00 pm
DemiMurgos Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah* Gratulálok! cat_biggrin Most jöhet az igazán nagy falat: a 180 napos achievement! Ha segítség kellene megint, rám számíthatsz! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2014 2:42 am
Malreni DemiMurgos Ma végre meglett a 90 napos achievement, hallelujah. *harsonák-angyalkórus-allelujah* Gratulálok! cat_biggrin Most jöhet az igazán nagy falat: a 180 napos achievement! Ha segítség kellene megint, rám számíthatsz! cat_3nodding Lófaszt, hülye vagyok, a 180 napos lett meg. Úgy 90, hogy 90 összefüggő napot kellett bent lenni. Hülye vagyok. Perfect Attendance. *elássa magát/*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2014 2:55 am
Nem bírtam ki, muszáj voltam venni egy monster bundlet a Pan's horns miatt. Happy! By the way, esett egy alkimizált Fausto's bottle a kukából, úgyhogy ma szerencsés napom van. :3 Egyébként takarítok, más nem történt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2014 6:25 am
Cryene says: Ma az történt, hogy.... Észrevettem, hogy feléledt a guild. Ennek nagyon, nagyon örülök!!! Úgy 2 éve vagyok tagja egy clan-nak, az egyik legjobb barátom vezette, de mióta ő kilépett, azóta a clan is kb halott. :C Eddig inkább ott aktívkodtam, de miután láttam, hogy nem sok értelme van, feladtam, és csak zOMGoztam, meg gyűjtögettem a Lucie itemeket xD Már régebben, valamikor ezt a helyet is páran megpróbáltuk feldobni, de nem nagyon sikerült. Remélem, hogy most tényleg helyre áll a guild, én ennek érdekében megteszek mindent. 3nodding Még lehet, hogy Art Shop-ot is nyitok, mert mióta visszatértem az életbe kb, megint neki kezdtem a firkálgatásnak. Fejlődök!! yey~ Amúgy meg most éppen kórházban fekszek, mert eltörtem a bokámat xDD .___." Ja, kellemes Petőfit és boldog tüntetés napot kívánok mindenkinek.
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2014 1:38 pm
Cryene del Miserio Cryene says: Ma az történt, hogy.... Észrevettem, hogy feléledt a guild. Ennek nagyon, nagyon örülök!!! Úgy 2 éve vagyok tagja egy clan-nak, az egyik legjobb barátom vezette, de mióta ő kilépett, azóta a clan is kb halott. :C Eddig inkább ott aktívkodtam, de miután láttam, hogy nem sok értelme van, feladtam, és csak zOMGoztam, meg gyűjtögettem a Lucie itemeket xD Már régebben, valamikor ezt a helyet is páran megpróbáltuk feldobni, de nem nagyon sikerült. Remélem, hogy most tényleg helyre áll a guild, én ennek érdekében megteszek mindent. 3nodding Még lehet, hogy Art Shop-ot is nyitok, mert mióta visszatértem az életbe kb, megint neki kezdtem a firkálgatásnak. Fejlődök!! yey~ Amúgy meg most éppen kórházban fekszek, mert eltörtem a bokámat xDD .___." Ja, kellemes Petőfit és boldog tüntetés napot kívánok mindenkinek.
Cryene has spoken. x3 Egyetértek, én is örülök, hogy van szívhang. 3nodding Nekem kicsit sűrűbbek a teendőim mostanában, de amikor tudok, minden (más)nap felnézek ide és írok is! Nekem a mai nap elég elvonult volt a belváros tüntetési forgatagától: hegyi levegőt szívtam többed magammal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 12:34 am
Cryene del Miserio Cryene says: Ma az történt, hogy.... Észrevettem, hogy feléledt a guild. Ennek nagyon, nagyon örülök!!! Úgy 2 éve vagyok tagja egy clan-nak, az egyik legjobb barátom vezette, de mióta ő kilépett, azóta a clan is kb halott. :C Eddig inkább ott aktívkodtam, de miután láttam, hogy nem sok értelme van, feladtam, és csak zOMGoztam, meg gyűjtögettem a Lucie itemeket xD Már régebben, valamikor ezt a helyet is páran megpróbáltuk feldobni, de nem nagyon sikerült. Remélem, hogy most tényleg helyre áll a guild, én ennek érdekében megteszek mindent. 3nodding Még lehet, hogy Art Shop-ot is nyitok, mert mióta visszatértem az életbe kb, megint neki kezdtem a firkálgatásnak. Fejlődök!! yey~ Amúgy meg most éppen kórházban fekszek, mert eltörtem a bokámat xDD .___." Ja, kellemes Petőfit és boldog tüntetés napot kívánok mindenkinek.
Cryene has spoken. x3 Adom. smile Ahogy a guild is éled, úgy keltem én is fel a hatalmas hallgatásból. Ma az történt, hogy egy király zenét találtam, amit megosztanék veletek, ahhoz klikk IIDEEEEEEEEEEEEE?! [Hello Monsta']. És kezdek tesztelni is, energiaitalokat (meg üdítőket) többedmagammal YouTube-on. smile Itt van az is : A teszter-csatornánk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 3:54 am
Nem ma, hanem holnap fog történni, de...
Végre elkezdünk barátnőmmel edzeni járni. 4laugh Ha mázlink van, akkor az energiánk heti több alkalomra is elég lesz. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 5:00 am
Molylepke Nem ma, hanem holnap fog történni, de... Végre elkezdünk barátnőmmel edzeni járni. 4laugh Ha mázlink van, akkor az energiánk heti több alkalomra is elég lesz. xd Hajrá! cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 12:53 pm
Cryene has spoken. x3 Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 10:09 pm
Malreni Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding Cryene says: Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|