Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Mon Dec 04, 2006 7:46 am

opcy
patrzcie co mi kupila moja kochana Owieczka heart :

User Image
fajne, fajne pirate
PostPosted: Mon Dec 25, 2006 5:58 pm

pozazdroscic ninja

Lorcan_Gon

Nirachia

PostPosted: Fri Dec 29, 2006 8:29 am

Dobrawdy jestes szczesciarzem 3nodding
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 3:35 am

Uwaga uwaga!
1 stycznia, o godiznie 8.30 rano (barbarzyństwo!!! scream ), na państwowym kanale relewizyjnym tvp2 bedzie leciec "Sen to Chihiro no Kamikakushi", inaczej znazne jako "Spirited Away", a jeszcze inaczej jako "W krainie bogów".
Tak, ten film Miyazakiego bo leciał u nas w kinach. Fany poczatek roku, co nie? To pewno jakiś znak whee Tylko czemu tak wcześnie!? AaaaArrrRgH!!!
Videmo mam popsute i se nie nagram... No bylam na tym w kinie i mam piracką kopię na płytkach, ale co z tego?

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 6:41 am

Yajo
Uwaga uwaga!
1 stycznia, o godiznie 8.30 rano (barbarzyństwo!!! scream ), na państwowym kanale relewizyjnym tvp2 bedzie leciec "Sen to Chihiro no Kamikakushi", inaczej znazne jako "Spirited Away", a jeszcze inaczej jako "W krainie bogów".
Tak, ten film Miyazakiego bo leciał u nas w kinach. Fany poczatek roku, co nie? To pewno jakiś znak whee Tylko czemu tak wcześnie!? AaaaArrrRgH!!!
Videmo mam popsute i se nie nagram... No bylam na tym w kinie i mam piracką kopię na płytkach, ale co z tego?

SERIO?!?!?!?!??!??!?!?! eek eek eek eek Fajnie smile Miejmy nadzieję, że będzie więcej takich pozycji. No i trochę później. 3nodding 3nodding 3nodding
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 10:14 am

Yajo
Uwaga uwaga!
ja to kupiłam kiedys w Kauflandzie za 9.90 XDDDDDD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Yajo

PostPosted: Sat Dec 30, 2006 10:17 am

Ja bym kupiła, jakbym gdzies widziała.
Ale tutaj przede wszystkim chozi o podniesienie frekwencji oglądalności, żeby puszczali, a nie, ze ja mam to juz nie oglądam*. Ja mam "Mononoke Hime" na video a oglądam jak leci na tvp2 wink

*naduzycie semantyczne xd
PostPosted: Sun Dec 31, 2006 7:22 pm

powinni wiecej anime puszczac w polskiej telewizji

Nirachia

Yajo

PostPosted: Mon Jan 01, 2007 6:43 am

Ale to sie nie opłaca za bardzo rolleyes
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 7:33 am

Yajo
Ale to sie nie opłaca za bardzo rolleyes

Niestety...... crying crying crying crying

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 7:40 am

Nirachia
powinni wiecej anime puszczac w polskiej telewizji

Powiedz to tym z telewizji.... stare stare
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 9:16 am

Rin_Youkai
Moment, jak za 9.90 to vcd, tak? czy wydania vcd i dvd posiadają te same sciezki dzwiekowe? Bo dvd, jak jest film z dubbingiem, to na pewno jest w ofercie razem z lektorem/napisami, ale nie abrdzo wiem czy na vcd tez tak jest neutral

Yajo

Arlenti

Tipsy Lovergirl

16,225 Points
  • Love Machine 150
  • Object of Affection 150
  • Hygienic 200
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 10:02 am

Spirited Away to świetny film, chociaż kiedy ostatnio widziałam dvd na półce sklepowej to kosztowało 20 zł a potem już nigdzie tego nie widziałam... Tydzień temu jednakże spotkalo mnie miłe zaskoczenie na owej półce sklepowej znalazłam jedyny w sklepie egzemplarz Metropolis whee Polecam więc wszystkim to anime bo jest boskie biggrin No bo w końcu na podstawie komiksu boga mangi (Osamu Tezuka) ninja
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 11:27 am

Yajo
Rin_Youkai
Moment, jak za 9.90 to vcd, tak? czy wydania vcd i dvd posiadają te same sciezki dzwiekowe? Bo dvd, jak jest film z dubbingiem, to na pewno jest w ofercie razem z lektorem/napisami, ale nie abrdzo wiem czy na vcd tez tak jest neutral
ja sie tam nie znam >_>

mam kasete VHS x_X''' z lektorem

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Yajo

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 2:59 pm

to jeszcze vhs'y wydają? rofl
Jak ktos mieszka w Katosach albo gdzies w poblizu albo bedize przejerzdzac, to polecam zajrzec do Empika w megastore i znalesc tam regał z animcami, az trzy zapchane pólki xd
Jak byłam tam przed swiętami (no i wczesniej tez), to widziałam mega packi z "GitSem" tv i po trzy filmy - "Bebop", "Steamboy" i "Metropolis", za 90 zeta. To wychodzi 30 za film na dvd. Za tyle to ja se tez "Vampire Hunter D" kupiłam, no taniocha no mrgreen W drugiej paczce nie pamietam co było.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games