|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 7:46 am
opcy patrzcie co mi kupila moja kochana Owieczka heart :  fajne, fajne pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 25, 2006 5:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 8:29 am
Dobrawdy jestes szczesciarzem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 3:35 am
Uwaga uwaga! 1 stycznia, o godiznie 8.30 rano (barbarzyństwo!!! scream ), na państwowym kanale relewizyjnym tvp2 bedzie leciec "Sen to Chihiro no Kamikakushi", inaczej znazne jako "Spirited Away", a jeszcze inaczej jako "W krainie bogów". Tak, ten film Miyazakiego bo leciał u nas w kinach. Fany poczatek roku, co nie? To pewno jakiś znak whee Tylko czemu tak wcześnie!? AaaaArrrRgH!!! Videmo mam popsute i se nie nagram... No bylam na tym w kinie i mam piracką kopię na płytkach, ale co z tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:41 am
Yajo Uwaga uwaga! 1 stycznia, o godiznie 8.30 rano (barbarzyństwo!!! scream ), na państwowym kanale relewizyjnym tvp2 bedzie leciec "Sen to Chihiro no Kamikakushi", inaczej znazne jako "Spirited Away", a jeszcze inaczej jako "W krainie bogów". Tak, ten film Miyazakiego bo leciał u nas w kinach. Fany poczatek roku, co nie? To pewno jakiś znak whee Tylko czemu tak wcześnie!? AaaaArrrRgH!!! Videmo mam popsute i se nie nagram... No bylam na tym w kinie i mam piracką kopię na płytkach, ale co z tego? SERIO?!?!?!?!??!??!?!?! eek eek eek eek Fajnie smile Miejmy nadzieję, że będzie więcej takich pozycji. No i trochę później. 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 10:14 am
Yajo Uwaga uwaga! 1 stycznia, o godiznie 8.30 rano (barbarzyństwo!!! scream ), na państwowym kanale relewizyjnym tvp2 bedzie leciec "Sen to Chihiro no Kamikakushi", inaczej znazne jako "Spirited Away", a jeszcze inaczej jako "W krainie bogów". Tak, ten film Miyazakiego bo leciał u nas w kinach. Fany poczatek roku, co nie? To pewno jakiś znak whee Tylko czemu tak wcześnie!? AaaaArrrRgH!!! Videmo mam popsute i se nie nagram... No bylam na tym w kinie i mam piracką kopię na płytkach, ale co z tego? ja to kupiłam kiedys w Kauflandzie za 9.90 XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 30, 2006 10:17 am
Ja bym kupiła, jakbym gdzies widziała. Ale tutaj przede wszystkim chozi o podniesienie frekwencji oglądalności, żeby puszczali, a nie, ze ja mam to juz nie oglądam*. Ja mam "Mononoke Hime" na video a oglądam jak leci na tvp2 wink
*naduzycie semantyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 31, 2006 7:22 pm
powinni wiecej anime puszczac w polskiej telewizji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 6:43 am
Ale to sie nie opłaca za bardzo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 7:33 am
Yajo Ale to sie nie opłaca za bardzo rolleyes Niestety...... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 7:40 am
Nirachia powinni wiecej anime puszczac w polskiej telewizji Powiedz to tym z telewizji.... stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 01, 2007 9:16 am
Rin_Youkai ja to kupiłam kiedys w Kauflandzie za 9.90 XDDDDDD Moment, jak za 9.90 to vcd, tak? czy wydania vcd i dvd posiadają te same sciezki dzwiekowe? Bo dvd, jak jest film z dubbingiem, to na pewno jest w ofercie razem z lektorem/napisami, ale nie abrdzo wiem czy na vcd tez tak jest neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:02 am
Spirited Away to świetny film, chociaż kiedy ostatnio widziałam dvd na półce sklepowej to kosztowało 20 zł a potem już nigdzie tego nie widziałam... Tydzień temu jednakże spotkalo mnie miłe zaskoczenie na owej półce sklepowej znalazłam jedyny w sklepie egzemplarz Metropolis whee Polecam więc wszystkim to anime bo jest boskie biggrin No bo w końcu na podstawie komiksu boga mangi (Osamu Tezuka) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 11:27 am
Yajo Rin_Youkai ja to kupiłam kiedys w Kauflandzie za 9.90 XDDDDDD Moment, jak za 9.90 to vcd, tak? czy wydania vcd i dvd posiadają te same sciezki dzwiekowe? Bo dvd, jak jest film z dubbingiem, to na pewno jest w ofercie razem z lektorem/napisami, ale nie abrdzo wiem czy na vcd tez tak jest neutral ja sie tam nie znam >_> mam kasete VHS x_X''' z lektorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 2:59 pm
to jeszcze vhs'y wydają? rofl Jak ktos mieszka w Katosach albo gdzies w poblizu albo bedize przejerzdzac, to polecam zajrzec do Empika w megastore i znalesc tam regał z animcami, az trzy zapchane pólki xd Jak byłam tam przed swiętami (no i wczesniej tez), to widziałam mega packi z "GitSem" tv i po trzy filmy - "Bebop", "Steamboy" i "Metropolis", za 90 zeta. To wychodzi 30 za film na dvd. Za tyle to ja se tez "Vampire Hunter D" kupiłam, no taniocha no mrgreen W drugiej paczce nie pamietam co było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|