|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 7:54 am
Daedhel instrukcje do naprawy systemu windows vista. Ponieważ masz toshibę i pewnie samodzielnie musiałaś sobie tworzyć recovery disc tak jak ja, przy użyciu tego toshibowego narzędzia, prawie na pewno masz ten program na dysku. 3nodding miałam na myśli tą płytkę "product recovery", żadnego programu nie kojarzę Daedhel EDIT: ale każda naprawa systemu, przynajmniej w przypadku xpeka, wiąże się z groźbą, że aktualizacje przestaną się samoczynnie instalować. Na xp musiałam ściągnąć kilka początkowych i potem już mu poszło. Vistę też już naprawiałam, automatycznie tego wymagała po pojawieniu się mandrivy, ale aktualizuje mi się normalnie, więc może tu to inaczej działa. nie chodzi o to, ze nie robiły tego samoczynnie, poprostu wszystkie aktualizacje poza tymi do windows defendera kończyły się niepowodzeniem, później zaczęło mi wyrzucać błąd już podczas szukania aktualizacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:00 am
Lopatka Daedhel instrukcje do naprawy systemu windows vista. Ponieważ masz toshibę i pewnie samodzielnie musiałaś sobie tworzyć recovery disc tak jak ja, przy użyciu tego toshibowego narzędzia, prawie na pewno masz ten program na dysku. 3nodding ja go nie tworzyłam, w pudełku miałam płytkę z napisem recovery disk Daedhel EDIT: ale każda naprawa systemu, przynajmniej w przypadku xpeka, wiąże się z groźbą, że aktualizacje przestaną się samoczynnie instalować. Na xp musiałam ściągnąć kilka początkowych i potem już mu poszło. Vistę też już naprawiałam, automatycznie tego wymagała po pojawieniu się mandrivy, ale aktualizuje mi się normalnie, więc może tu to inaczej działa. nie chodzi o to, ze nie robiły tego samoczynnie, poprostu wszystkie aktualizacje poza tymi do windows defendera kończyły się niepowodzeniem, później zaczęło mi wyrzucać błąd już podczas szukania aktualizacji. więc trzeba było wleźć na strony microsoftu i ściągnąć je w formie plików exe. Być może, że gdybyś poszukała na tamtejszych forach albo publikacjach, znalazłąbyś ten błąd i opis rozwiązania. http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=pl - stąd możesz pobierać "ręcznie". Musiałabyś po prostu ustalić, od kiedy masz ten problem i ewentualnie jakich aktualizacji Ci nie chciało ściągnąć (te całe KB- i ileś tam cyfr), wyszukać i zainstalować. Ale ja bym w Twoim przypadku zaczęła od naprawy systemu według tamtych instrukcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:10 am
to było ponad rok temu. szukałam jakiejś pomocy przez googlarkę i nic ciekawego nie udało mi się wtedy znaleźć. zresztą dobrze, że sformatowałam, bo mam teraz lepiej rozdysponowane miejsce na dysku ;p z Visty i tak nie korzystam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 1:41 pm
Lopatka to było ponad rok temu. szukałam jakiejś pomocy przez googlarkę i nic ciekawego nie udało mi się wtedy znaleźć. zresztą dobrze, że sformatowałam, bo mam teraz lepiej rozdysponowane miejsce na dysku ;p z Visty i tak nie korzystam. ja na razie nie korzystam z linuxa. confused Tato obiecał pogadać z kolegą informatykiem i entuzjastą linuxa, ale coraz bardziej skłaniam się do Ubuntu. Skoro większość to ma, to też więcej informatyków nad tym pracuje ---> jest bardziej dopracowany. No i regularne update'y napełniają mnie wielką ufnością. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 1:47 pm
Yeah! Sprzedałem dzisiaj moje 3 jinxi's charm'y za 428 k whee whee whee
Omg, nigdy jeszcze nie miałem na koncie 420k xd
Kupywałem każdą sztukę za ok 70k, czyli zarobiłem jakieś 218k goldów
xp mrgreen pirate xd biggrin twisted 4laugh rofl razz smile blaugh wahmbulance dramallama cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 1:52 pm
ichabot Yeah! Sprzedałem dzisiaj moje 3 jinxi's charm'y za 428 k whee whee whee Omg, nigdy jeszcze nie miałem na koncie 420k xd Kupywałem każdą sztukę za ok 70k, czyli zarobiłem jakieś 218k goldów xp mrgreen pirate xd biggrin twisted 4laugh rofl razz smile blaugh wahmbulance dramallama cheese_whine czyli dobrze poradziłam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Daedhel ichabot Yeah! Sprzedałem dzisiaj moje 3 jinxi's charm'y za 428 k whee whee whee Omg, nigdy jeszcze nie miałem na koncie 420k xd Kupywałem każdą sztukę za ok 70k, czyli zarobiłem jakieś 218k goldów xp mrgreen pirate xd biggrin twisted 4laugh rofl razz smile blaugh wahmbulance dramallama cheese_whine czyli dobrze poradziłam. mrgreen Pewnie biggrin Dzięki. Miałem wątpliwości po tej ewolucji, a tu nagle taki skok w cenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 12:51 am
ja zarobię więcej, jak Gimpi sprzedam, mam dwa, kupione po 38k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2009 5:00 am
OMG xd
edit: Co sądzicie o tym anima adamantea? Będzie coś z tego? (Czy da się na tym zarobić? ) Ceny się teraz tak chwieją, że nie wiem, w co i czy w ogóle inwestować. Z drugiej strony wartość golda spada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 7:23 am
sie wkurzyłam... kobieta nam dziś powiedziała że jeśli komuś nie pojdzie na zerówce w sesji to traci też pierwsze podejscie... i kutwa na co komu taka zerówka? jaki jest jej sens? stressed scream burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 7:39 am
Przepraszam, ale zerówka kojarzy mi się tylko z przedszkolem xd
Mówiłem, mechaniczna superkoza, Adamantea to bogini, która cośtam z małym Zeusem robiła. I jest utożsamiana z Almateą, kozą która też ma dużo z Zeusem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 7:43 am
ILikeGreenChickenLegs Przepraszam, ale zerówka kojarzy mi się tylko z przedszkolem xd
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 8:00 am
Mroovecka sie wkurzyłam... kobieta nam dziś powiedziała że jeśli komuś nie pojdzie na zerówce w sesji to traci też pierwsze podejscie... i kutwa na co komu taka zerówka? jaki jest jej sens? stressed scream burning_eyes hej, no to dupa. rola zerówki jest właśne taka, nie zdasz, nie wpisuje Ci pały, tak jakby tego nie było. jak zdasz, a chcesz poprawić to Twoja decyzja, jak nie to lecisz z oceną z zerówki. idź z tym do dziekana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 8:05 am
ZebraDeath Mroovecka sie wkurzyłam... kobieta nam dziś powiedziała że jeśli komuś nie pojdzie na zerówce w sesji to traci też pierwsze podejscie... i kutwa na co komu taka zerówka? jaki jest jej sens? stressed scream burning_eyes hej, no to dupa. rola zerówki jest właśne taka, nie zdasz, nie wpisuje Ci pały, tak jakby tego nie było. jak zdasz, a chcesz poprawić to Twoja decyzja, jak nie to lecisz z oceną z zerówki. idź z tym do dziekana. może tak zrobie... zirytowała mnie... ach, a co lepsze, nie ma po pierwszym podejściu poprawki :/ więc w ogole ekstraśnie jest :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 8:44 am
Dobra to nie kupuję mechanicznej superkozy... xD
Ad. Mroovecka: Czyli wychodzi na to, że musisz zdać za pierwszym podejściem? Może chce was nastraszyć, żeby później mieć mniej roboty? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|