Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 7:54 am

Daedhel

instrukcje do naprawy systemu windows vista. Ponieważ masz toshibę i pewnie samodzielnie musiałaś sobie tworzyć recovery disc tak jak ja, przy użyciu tego toshibowego narzędzia, prawie na pewno masz ten program na dysku. 3nodding
miałam na myśli tą płytkę "product recovery", żadnego programu nie kojarzę

Daedhel

EDIT: ale każda naprawa systemu, przynajmniej w przypadku xpeka, wiąże się z groźbą, że aktualizacje przestaną się samoczynnie instalować. Na xp musiałam ściągnąć kilka początkowych i potem już mu poszło. Vistę też już naprawiałam, automatycznie tego wymagała po pojawieniu się mandrivy, ale aktualizuje mi się normalnie, więc może tu to inaczej działa.
nie chodzi o to, ze nie robiły tego samoczynnie, poprostu wszystkie aktualizacje poza tymi do windows defendera kończyły się niepowodzeniem, później zaczęło mi wyrzucać błąd już podczas szukania aktualizacji.
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 8:00 am

Lopatka
Daedhel

instrukcje do naprawy systemu windows vista. Ponieważ masz toshibę i pewnie samodzielnie musiałaś sobie tworzyć recovery disc tak jak ja, przy użyciu tego toshibowego narzędzia, prawie na pewno masz ten program na dysku. 3nodding
ja go nie tworzyłam, w pudełku miałam płytkę z napisem recovery disk

Daedhel

EDIT: ale każda naprawa systemu, przynajmniej w przypadku xpeka, wiąże się z groźbą, że aktualizacje przestaną się samoczynnie instalować. Na xp musiałam ściągnąć kilka początkowych i potem już mu poszło. Vistę też już naprawiałam, automatycznie tego wymagała po pojawieniu się mandrivy, ale aktualizuje mi się normalnie, więc może tu to inaczej działa.
nie chodzi o to, ze nie robiły tego samoczynnie, poprostu wszystkie aktualizacje poza tymi do windows defendera kończyły się niepowodzeniem, później zaczęło mi wyrzucać błąd już podczas szukania aktualizacji.
więc trzeba było wleźć na strony microsoftu i ściągnąć je w formie plików exe. Być może, że gdybyś poszukała na tamtejszych forach albo publikacjach, znalazłąbyś ten błąd i opis rozwiązania.

http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=pl - stąd możesz pobierać "ręcznie". Musiałabyś po prostu ustalić, od kiedy masz ten problem i ewentualnie jakich aktualizacji Ci nie chciało ściągnąć (te całe KB- i ileś tam cyfr), wyszukać i zainstalować. Ale ja bym w Twoim przypadku zaczęła od naprawy systemu według tamtych instrukcji.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 8:10 am

to było ponad rok temu. szukałam jakiejś pomocy przez googlarkę i nic ciekawego nie udało mi się wtedy znaleźć. zresztą dobrze, że sformatowałam, bo mam teraz lepiej rozdysponowane miejsce na dysku ;p z Visty i tak nie korzystam.
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 1:41 pm

Lopatka
to było ponad rok temu. szukałam jakiejś pomocy przez googlarkę i nic ciekawego nie udało mi się wtedy znaleźć. zresztą dobrze, że sformatowałam, bo mam teraz lepiej rozdysponowane miejsce na dysku ;p z Visty i tak nie korzystam.
ja na razie nie korzystam z linuxa. confused Tato obiecał pogadać z kolegą informatykiem i entuzjastą linuxa, ale coraz bardziej skłaniam się do Ubuntu. Skoro większość to ma, to też więcej informatyków nad tym pracuje ---> jest bardziej dopracowany. No i regularne update'y napełniają mnie wielką ufnością. stressed

Carcassandra

Anxious Carpenter

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 1:47 pm

Yeah! Sprzedałem dzisiaj moje 3 jinxi's charm'y za 428 k whee whee whee

Omg, nigdy jeszcze nie miałem na koncie 420k xd

Kupywałem każdą sztukę za ok 70k, czyli zarobiłem jakieś 218k goldów

xp mrgreen pirate xd biggrin twisted 4laugh rofl razz smile blaugh wahmbulance dramallama cheese_whine
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 1:52 pm

ichabot

xp mrgreen pirate xd biggrin twisted 4laugh rofl razz smile blaugh wahmbulance dramallama cheese_whine
czyli dobrze poradziłam. mrgreen

Carcassandra

Anxious Carpenter

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm

Daedhel
ichabot

czyli dobrze poradziłam. mrgreen

Pewnie biggrin
Dzięki. Miałem wątpliwości po tej ewolucji, a tu nagle taki skok w cenie xd
PostPosted: Tue Jan 06, 2009 12:51 am

ja zarobię więcej, jak Gimpi sprzedam, mam dwa, kupione po 38k 3nodding

dziki_wieprz

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Jan 06, 2009 5:00 am

OMG xd

edit: Co sądzicie o tym anima adamantea? Będzie coś z tego? (Czy da się na tym zarobić? )
Ceny się teraz tak chwieją, że nie wiem, w co i czy w ogóle inwestować. Z drugiej strony wartość golda spada...
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 7:23 am

sie wkurzyłam... kobieta nam dziś powiedziała że jeśli komuś nie pojdzie na zerówce w sesji to traci też pierwsze podejscie... i kutwa na co komu taka zerówka? jaki jest jej sens? stressed scream burning_eyes

Mroovecka

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Jan 07, 2009 7:39 am

Przepraszam, ale zerówka kojarzy mi się tylko z przedszkolem xd

Mówiłem, mechaniczna superkoza, Adamantea to bogini, która cośtam z małym Zeusem robiła. I jest utożsamiana z Almateą, kozą która też ma dużo z Zeusem.
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 7:43 am

ILikeGreenChickenLegs

Przepraszam, ale zerówka kojarzy mi się tylko z przedszkolem xd

xp

Mroovecka

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jan 07, 2009 8:00 am

Mroovecka
sie wkurzyłam... kobieta nam dziś powiedziała że jeśli komuś nie pojdzie na zerówce w sesji to traci też pierwsze podejscie... i kutwa na co komu taka zerówka? jaki jest jej sens? stressed scream burning_eyes

hej, no to dupa. rola zerówki jest właśne taka, nie zdasz, nie wpisuje Ci pały, tak jakby tego nie było. jak zdasz, a chcesz poprawić to Twoja decyzja, jak nie to lecisz z oceną z zerówki. idź z tym do dziekana.
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 8:05 am

ZebraDeath
Mroovecka

hej, no to dupa. rola zerówki jest właśne taka, nie zdasz, nie wpisuje Ci pały, tak jakby tego nie było. jak zdasz, a chcesz poprawić to Twoja decyzja, jak nie to lecisz z oceną z zerówki. idź z tym do dziekana.

może tak zrobie... zirytowała mnie... ach, a co lepsze, nie ma po pierwszym podejściu poprawki :/ więc w ogole ekstraśnie jest :/

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 8:44 am

Dobra to nie kupuję mechanicznej superkozy... xD

Ad. Mroovecka: Czyli wychodzi na to, że musisz zdać za pierwszym podejściem? Może chce was nastraszyć, żeby później mieć mniej roboty? xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 63 64 65 66 67 68 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games