|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:19 am
fireflies_pl K_pax nie, niestety nie oglądałam a jaki to jest film? w sensie jaki rodzaj? thriller, horror itp ? nom 'Dziecko Rosemary' no rzeczywiście bardzo fajne =) K-pax? trudno orzec.. opowiada o człowieku, który trafia do szpitala psychiatrycznego, ponieważ nie ma ze sobą żadnych dokumentów i twierdzi, że jest kosmitą.. po jakimś czasie okazuje się, że wcale nie jest pewne, czy to tylko urojenia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 4:02 am
hmm no brzmi interesująco ^^ a z którego roku ten film co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 8:57 am
kittykittyboo fireflies_pl K_pax nie, niestety nie oglądałam a jaki to jest film? w sensie jaki rodzaj? thriller, horror itp ? nom 'Dziecko Rosemary' no rzeczywiście bardzo fajne =) K-pax? trudno orzec.. opowiada o człowieku, który trafia do szpitala psychiatrycznego, ponieważ nie ma ze sobą żadnych dokumentów i twierdzi, że jest kosmitą.. po jakimś czasie okazuje się, że wcale nie jest pewne, czy to tylko urojenia.. krytykiem czy recenzentem to ty nie zostaniesz. gdybym nie widział K-Pax i nie wiedział jak doskonale w postać wcielił się Kevin Spacey to bym uznał to za denne niskobudżetowe SF.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:09 am
Kukus krytykiem czy recenzentem to ty nie zostaniesz. gdybym nie widział K-Pax i nie wiedział jak doskonale w postać wcielił się Kevin Spacey to bym uznał to za denne niskobudżetowe SF. i wcale nie mam zmiaru nim zostać. to napisz to w takim razie w lepszy sposób.. nigdy nie uważałam się za polonistkę, ale z tego co widzę raczej filmem zainteresowałam koleżankę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:12 am
Stanę w obronie koleżanki, owszem owszem zainteresowała mnie i nie omieszkam obejrzeć 3nodding Oczywiście jeżeli jesteś w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tego filmu bądź po prostu inaczej go mi przedstawić to słucham smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:59 am
fireflies_pl Oczywiście jeżeli jesteś w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tego filmu bądź po prostu inaczej go mi przedstawić to słucham smile A nie lepiej po prostu zerknąć na stopklatke.pl chociazby? Bo taki opis filmu jak powyzej, jest ******** o dupe rozbic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:05 pm
Polecam film "Next" z NIcolasem Kagem. Film jest swietny smile Aha i jeszcze jedno... Wlasnie obejrzalem sobie ponownie NOc w Roxbury, rowniez polecam tym ktorzy lubia glupkowate filmy na wylizowanie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:30 pm
Bladone Polecam film "Next" z NIcolasem Kagem. Film jest swietny smile ...Chyba Cage, a nie "Kage" jak coś. stare ...Co do recenzji to racja... jak chcecie się dowiedzieć czegoś sensownego o filmie to poczytajcie sobie recki na necie...najlepiej na zagranicznych stornkach. ...Odradzam czytanie recenzji w gazetach, szczerze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:55 am
RUFUS.ABBYSINIAN Bladone Polecam film "Next" z NIcolasem Kagem. Film jest swietny smile ...Chyba Cage, a nie "Kage" jak coś. stare ...Co do recenzji to racja... jak chcecie się dowiedzieć czegoś sensownego o filmie to poczytajcie sobie recki na necie...najlepiej na zagranicznych stornkach. ...Odradzam czytanie recenzji w gazetach, szczerze. Faktycznie, spieszylo mi sie, moj blad smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:01 am
fireflies_pl Stanę w obronie koleżanki, owszem owszem zainteresowała mnie i nie omieszkam obejrzeć 3nodding Oczywiście jeżeli jesteś w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tego filmu bądź po prostu inaczej go mi przedstawić to słucham smile a stawaj gdzie chcesz. bylem ja nie musiał po tym sprzątać. a o filmie nie powiem więcej jak tylko, że jest świetny. by go zrecenzować sprawiedliwie, to trzeba byłoby zdradzić jego tajemnicę, a to jest bezsens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:44 am
a ja polecę "noc zywych trupow" z 1968 roku. w sam raz do czipsów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 8:18 am
green-tigergirl a ja polecę "noc zywych trupow" z 1968 roku. w sam raz do czipsów. a ja 'Martwicę mózgu' z 1992 Petera Jacksona (nota bene reżysera 'władcy pierścieni' mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:02 am
Serio? Cholera, nie wiedziałam rolleyes
Nie moge się doczekac 3 odc. "Aniołów w Ameryce". Nie wiem czy tak powinno być jak na tak naprawdę tragiczną historię, ale ze wszystkich reakcji ten film wbudza u mnie najwięcej uśmiechu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:33 am
Yajo Serio? Cholera, nie wiedziałam rolleyes (...) ...życie dziwi druga część 'Alien vs. Predator' nadchodzi.. szykujcie się mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|