|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:58 am
napsugar stranger12 WOW......csak most volt időm megnézni, ez ................. most már legalább tudom, hogy mire gondoljak, ha valaki a tejútrendszert emlegeti xd rofl rofl ez mekkora volt xd *a földön fetreng a röhögéstől*LOL ez kész xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:34 pm
Büszkeségem, hogy átjutottam a második ko....JAJ NE!!! GYŰLÖLLEK MALRENI!!! GYŰLÖLLEK!!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:38 pm
Ez Malreni játéka...
HAHAHHAHAHHAHAAAA!!! Rajtam nem fog már ez ki!!! elsőre ment a második és harmadik is!!! twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:42 pm
Honnan lehet megszerezni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:02 pm
Jajj, ugye most csak hüjéskedsz velem...ezért még fogom kaparni a falat...

Mellesleg: Csakhogy tiszteletet mutassak, Gamepaddal jáccok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 2:56 pm
Most vagy hülye vagyok, vagy lemaradtam valamiről, de nem értem..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:09 pm
Gyaaa-ha-ha-hahahhahahahahaaaááá!!! xd xd xd Ezen a részen mindenki anyázik, de megnyugtatlak, több ennyire egyszerű logikai rész nem lesz. whee Ez, még csak a harmadik pálya, van még hátra 47. wink Itt a link annak akit érdekel: http://rapidshare.com/files/209294418/Chronicle_of_Magnetic_Mansion_Vol.1.zip.htmlNem vissza élni a játékkal... Három éve csinosítgatom és még nincs kész. Hogy tudjatok játszani vele, kell hozzá a RPG MAKER XP (Fontos, csak XP-vel működik!!!) nevű program, addig, amíg az nincs telepítve, nem indul el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:10 pm
Narcisz Most vagy hülye vagyok, vagy lemaradtam valamiről, de nem értem..... sweatdrop *félve súgja oda nárcisznak* nem vagy egyedül sweatdrop de h ne offoljak: büszke vagyok rád akitta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:15 pm
Malreni Gyaaa-ha-ha-hahahhahahahahaaaááá!!! xd xd xd Ezen a részen mindenki anyázik, de megnyugtatlak, több ennyire egyszerű logikai rész nem lesz. whee Ez, még csaka harmadik pálya, van még hátra 47. wink Igazat mond, jómagam kb 1,5 óra alatt jötem rá hogy hogyan kell ott át jutni, és sikerült is. A többit meg tegyük be mázlinak xp Amúgy én már végig vittem és meg találtam mindent, ráadásul, valami véletlen folytán, Megöltem a főgonoszt amikor a sztori szerint nem lehet ki nyírni...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:18 pm
napsugar Narcisz Most vagy hülye vagyok, vagy lemaradtam valamiről, de nem értem..... sweatdrop *félve súgja oda nárcisznak* nem vagy egyedül sweatdrop de h ne offoljak: büszke vagyok rád akitta Segítek, Ez Malreni játéka. Nem lehet le tölteni, ha csak Malreni meg nem osztja veletek, csak kivételes emberek nyulhatnak hozá, akinek oda adja.... Ha csak fel nem töltötte azóta.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:25 pm
Már bőven előrébb tartok (Bár sajnálom, hogy May már nem tud győgyítani) És már a chapter XIV-nél tartok. Azért bug is van benne...szegény Crow-nak elírtad a nevét crying Crwo lett belőle.
Ki tudja..kedvet kapok hozzá, akkor flash + rpgmaker kombájnal csinálok egy játékot magyar guild alapon...
Ki akarja? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:29 pm
ÉN !!!
és ha szeretnéd csinálnék egykét avit és lehetne szavazni hogy ki legyen a főszereolő whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:30 pm
Akitta-chan Már bőven előrébb tartok (Bár sajnálom, hogy May már nem tud győgyítani) És már a chapter XIV-nél tartok. Azért bug is van benne...szegény Crow-nak elírtad a nevét crying Crwo lett belőle.
Ki tudja..kedvet kapok hozzá, akkor flash + rpgmaker kombájnal csinálok egy játékot magyar guild alapon...
Ki akarja? 3nodding Én is Mint ős idős rpg mester. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|