|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:21 am
 és még unalmasak is a normális emberek am semmi gáz stranger
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:25 am
Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:26 am
stranger12 sgergely Honnan szereztek ti mind kiskutyaszemeket? Én is akarok! xp Bár nekem az kicsit FURÁN álna... xd Nézz Napsugár avijára, meglátod, én honnan szereztem xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:27 am
stranger12 Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question Milyenek azok a dobozok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:29 am
sgergely stranger12 Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question Milyenek azok a dobozok? ronda becsapósak! Azt hiszed, hogy jó van bennük, kinyitod és xp viszont ha eladod akkor életed végéig mardos a kétség, hogy valami jó cucc volt benne és elbuktad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:32 am
stranger12 sgergely Honnan szereztek ti mind kiskutyaszemeket? Én is akarok! xp Bár nekem az kicsit FURÁN álna... xd Nézz Napsugár avijára, meglátod, én honnan szereztem xp stare nekem ördögi zöld szemeim vannak alapból, nem kiskutya szemeim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:33 am
stranger12 sgergely stranger12 Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question Milyenek azok a dobozok? ronda becsapósak! Azt hiszed, hogy jó van bennük, kinyitod és xp viszont ha eladod akkor életed végéig mardos a kétség, hogy valami jó cucc volt benne és elbuktad sad sad Akor ne vedd meg és nem kapsz se jót se rosszat. blaugh Vagy ez nem ijen egyszerü? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:33 am
stranger12 sgergely stranger12 Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question Milyenek azok a dobozok? ronda becsapósak! Azt hiszed, hogy jó van bennük, kinyitod és xp viszont ha eladod akkor életed végéig mardos a kétség, hogy valami jó cucc volt benne és elbuktad sad sad hát igen... de kell a pénz... am mien szárnyakat szeretnél??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:44 am
napsugar stranger12 sgergely stranger12 Erős csábítást érzek, hogy megvegyem a rózsi dobozodat a piacon, de vadul gyüjtök a kék szárnyamra confused Vajon melyik késztetés győz question question question Milyenek azok a dobozok? ronda becsapósak! Azt hiszed, hogy jó van bennük, kinyitod és xp viszont ha eladod akkor életed végéig mardos a kétség, hogy valami jó cucc volt benne és elbuktad sad sad hát igen... de kell a pénz... am mien szárnyakat szeretnél??elemental szárnyat a hajamhoz....fosztogatom a halakat rendesen, majdcsak összejön..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:46 am
sad Akor ne vedd meg és nem kapsz se jót se rosszat. blaugh Vagy ez nem ijen egyszerü? sweatdrop
Látszik, hogy hímből van......a kíváncsiság....a kíváncsiság visz minket a sírba..... a "mi lett volna ha?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:48 am
Általános témák topikba menjetek át szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 5:33 am
Én addig is....
Üdvözlöm az újjakat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 5:40 am
Ninja Zsu Sziasztok, én Gyömrői 17 éves lány vagyok. biggrin Anime, Manga és okult lény mániás vagyok. xd Meg vagy! Fú Zsú alig találtalak meg...igazi ninja vagy!!! xd xd xd rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 10:51 am