|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:42 pm
=.= uciekać już musze .. gupi brat .. papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:42 pm
Falcone Labudziak nie kupiłem dostałem w trunk'u .. no.. powiedziałem jej XD.. wiesz.. ja bym szedł.. gdybyś ty szedł ^^ a no chyba ze tak sweatdrop po co jej takie bzdety mowiles -_- jak ona sie do mnie odezwie to mnie nie ma blaugh nic jej nie mowiłem -_- i jej nie będzie już na gg do sylwa wiec spoko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:54 pm
Labudziak Falcone Labudziak nie kupiłem dostałem w trunk'u .. no.. powiedziałem jej XD.. wiesz.. ja bym szedł.. gdybyś ty szedł ^^ a no chyba ze tak sweatdrop po co jej takie bzdety mowiles -_- jak ona sie do mnie odezwie to mnie nie ma blaugh nic jej nie mowiłem -_- i jej nie będzie już na gg do sylwa wiec spoko biggrin i alleluja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:56 pm
Oficjalnie przyszlam sie pozegnac, moze jeszcze wroce, ale nie predko zegnam wszystkich*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:57 pm
Melania Moon Oficjalnie przyszlam sie pozegnac, moze jeszcze wroce, ale nie predko zegnam wszystkich*znika* pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:00 pm
Melania Moon Oficjalnie przyszlam sie pozegnac, moze jeszcze wroce, ale nie predko zegnam wszystkich*znika* ja tez zegnam... znikam na jakis dlugi nieokreslony czas... Bee miał rację....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:06 pm
Miss_Karina Melania Moon Oficjalnie przyszlam sie pozegnac, moze jeszcze wroce, ale nie predko zegnam wszystkich*znika* ja tez zegnam... znikam na jakis dlugi nieokreslony czas... Bee miał rację.... EE....o co chodzi z tym znikaniem ^^' no pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:19 pm
ale ruch na gildii panuje -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:21 pm
Labudziak ale ruch na gildii panuje -_- no nie nikogo nie ma XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:34 pm
Falcone Labudziak ale ruch na gildii panuje -_- no nie nikogo nie ma XD ta-_________-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:44 pm
Lina-san Falcone Labudziak ale ruch na gildii panuje -_- no nie nikogo nie ma XD ta-_________- a jak juz ktos siedzi to na topicu z calowaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:52 pm
Falcone Lina-san Falcone Labudziak ale ruch na gildii panuje -_- no nie nikogo nie ma XD ta-_________- a jak juz ktos siedzi to na topicu z calowaniem no bo kisu kisu fane jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|