|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:11 pm
Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop hejka 4laugh ja jestem lecz zaraz musze leciec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:12 pm
Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop ja jestem! aha, mamy zaproszenie MIVAN na sylwa! stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:13 pm
Delisa Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop hejka 4laugh ja jestem lecz zaraz musze leciec 3nodding hejka hejka ale skoro musisz isc to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:15 pm
Labudziak Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop ja jestem! aha, mamy zaproszenie MIVAN na sylwa! stare stare he he chyba ty masz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:15 pm
Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop hej sweatdrop kurde kolezanka mnie przebrała... a teraz nie moge sie przebrac spowortem iw ygladam strasnzie xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:16 pm
Falcone Labudziak Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop ja jestem! aha, mamy zaproszenie MIVAN na sylwa! stare stare he he chyba ty masz blaugh ciebie tez zapraszała stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:17 pm
Lina-san Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop hej sweatdrop kurde kolezanka mnie przebrała... a teraz nie moge sie przebrac spowortem iw ygladam strasnzie xp xp wyglądasz jak... zbuntowana córka mikołaja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:17 pm
Falcone Lina-san Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop hej sweatdrop kurde kolezanka mnie przebrała... a teraz nie moge sie przebrac spowortem iw ygladam strasnzie xp xp no ze ladnie wygladasz to powiedziec sie nie da sweatdrop prosze nie komentowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:18 pm
musze leciec papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:18 pm
Delisa musze leciec papatki 3nodding pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:23 pm
Falcone Labudziak Falcone Labudziak Falcone Witam ninja jesli ktos jest w naszej Gildi sweatdrop ja jestem! aha, mamy zaproszenie MIVAN na sylwa! stare stare he he chyba ty masz blaugh ciebie tez zaprasza�‚a stare (ty osle mogles ode mnie kupic Hitek gas mask) ale ona sie na mnie obrazila i tajk mailo byc gonk ale powiedziales jej ze mamy lepsze plany nie question pa pa Delisa nie kupiłem dostałem w trunk'u .. no.. powiedziałem jej XD.. wiesz.. ja bym szedł.. gdybyś ty szedł ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:37 pm
Labudziak nie kupiłem dostałem w trunk'u .. no.. powiedziałem jej XD.. wiesz.. ja bym szedł.. gdybyś ty szedł ^^ a no chyba ze tak sweatdrop po co jej takie bzdety mowiles -_- jak ona sie do mnie odezwie to mnie nie ma blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|