|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:43 pm
nudno tu to ja spadam poczytać... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:54 pm
słucham sobie kolęd hiszpańskich ^^ w ywkonaniu dzieci to takie słodkie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:08 pm
czyżbym była tu tylko JA? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:14 pm
M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:20 pm
Vykk M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu... łokiej ^^ ale fajnie ze ktoś przyszedł ^^ ciągle kissują..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:23 pm
M-Teen Vykk M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu... łokiej ^^ ale fajnie ze ktoś przyszedł ^^ ciągle kissują.. wiem...ale mi sie nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:29 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu... łokiej ^^ ale fajnie ze ktoś przyszedł ^^ ciągle kissują.. wiem...ale mi sie nie chce noo.. jakby to cos im dało razz i tak nic za to nic nie dosatną razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:31 pm
M-Teen Vykk M-Teen Vykk M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu... łokiej ^^ ale fajnie ze ktoś przyszedł ^^ ciągle kissują.. wiem...ale mi sie nie chce noo.. jakby to cos im dało razz i tak nic za to nic nie dosatną razz prawda...ciekaw jestem czy w sylwka cos sie szykuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:34 pm
a ja wpadlam na chwile, bo chcialam sprawdzic zakonczenie swiatecznej historyjki - ale numer wykrecili!... eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:35 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen czyżbym była tu tylko JA? sad nie jeszcze ja jestem ale mam jeszcze 1 rzecz do zalatwienia wiec pojawiam sie od czasu do czasu... łokiej ^^ ale fajnie ze ktoś przyszedł ^^ ciągle kissują.. wiem...ale mi sie nie chce noo.. jakby to cos im dało razz i tak nic za to nic nie dosatną razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:39 pm
MissTao a ja wpadlam na chwile, bo chcialam sprawdzic zakonczenie swiatecznej historyjki - ale numer wykrecili!... eek xp no włąsnie widze!!! ja siedze az sie ta parodia zakończy : to tak jak taki tv tasiemiec ale podoba mi sie!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:40 pm
M-Teen noo.. jakby to cos im dało razz i tak nic za to nic nie dosatną razz jak to nic, mozna zyskac wiekopomna slawe - cala Gaia pozna po 10 najbardziej wycalowanych/najczesciej calujacych osob xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:44 pm
MissTao M-Teen noo.. jakby to cos im dało razz i tak nic za to nic nie dosatną razz jak to nic, mozna zyskac wiekopomna slawe - cala Gaia pozna po 10 najbardziej wycalowanych/najczesciej calujacych osob xd eee tam a po co mi to razz jakis ziutek wpisze se kaziu i już sie poznają razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:51 pm
*przynosi miche łązanek z makiem, poakzuje komplet srebrnych łyzeczek* kto chce skosztować*zabiera sie do jedzenia, buzie ma juz obsmarwoana makiem* hehe jezcze ciepłe.. popseiszcie sie bo zjem i nie bedzie *zabiera sie do jedzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|