|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:50 pm
Omega Sun okazuje sie, ze to jest nawet prostrze- wystarczy wlaczyc prezent i na koncu linka dopisac &confirm=yes smile o faktycznie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:52 pm
włąsnie kissuje i polluje ^^ moze trafie na pl? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:54 pm
ej a moze ktos wie kiedy bedzie mozna listy otworzyc bo zwykle mozna bylo 25 ale pewnie przez trn event sie opuznilo......... pytanie tylko o ile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:58 pm
Falcone ej a moze ktos wie kiedy bedzie mozna listy otworzyc bo zwykle mozna bylo 25 ale pewnie przez trn event sie opuznilo......... pytanie tylko o ile niestety nie wiem, ale w sumie wszystko mi jedno smile . Ciesze sie na razie z eventowych itemkow, bo moim zdaniem sa bardzo ladne heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:59 pm
Falcone ej a moze ktos wie kiedy bedzie mozna listy otworzyc bo zwykle mozna bylo 25 ale pewnie przez trn event sie opuznilo......... pytanie tylko o ile Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:59 pm
Omega Sun Falcone ej a moze ktos wie kiedy bedzie mozna listy otworzyc bo zwykle mozna bylo 25 ale pewnie przez trn event sie opuznilo......... pytanie tylko o ile niestety nie wiem, ale w sumie wszystko mi jedno smile . Ciesze sie na razie z eventowych itemkow, bo moim zdaniem sa bardzo ladne heart moim tez tylko ze mam tylko dwa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:01 pm
M-Teen Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka! przeczytam sobie ja jutro bo jestem zmeczony a komp dzis caly dzien chodzi jeszcze mi sie spali xd PA PA wam wszytkim dla wszytkich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:05 pm
Falcone M-Teen Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka! przeczytam sobie ja jutro bo jestem zmeczony a komp dzis caly dzien chodzi jeszcze mi sie spali xd PA PA wam wszytkim dla wszytkich whee papa *przytula, macha na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:07 pm
Falcone M-Teen Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka! przeczytam sobie ja jutro bo jestem zmeczony a komp dzis caly dzien chodzi jeszcze mi sie spali xd PA PA wam wszytkim dla wszytkich whee narka falc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:12 pm
Vykk Falcone M-Teen Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka! przeczytam sobie ja jutro bo jestem zmeczony a komp dzis caly dzien chodzi jeszcze mi sie spali xd PA PA wam wszytkim dla wszytkich whee narka falc o surprised vykk witaj ponownie - i co poczytałes historyjke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:17 pm
M-Teen Vykk Falcone M-Teen Ich waiss nicht - nie znams ie na tym wiec mnie nie pyta.. za chikwe kolejna historyjka! przeczytam sobie ja jutro bo jestem zmeczony a komp dzis caly dzien chodzi jeszcze mi sie spali xd PA PA wam wszytkim dla wszytkich whee narka falc o surprised vykk witaj ponownie - i co poczytałes historyjke xd nie chcialo mi sie bylem odrobine zajety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:29 pm
co tu tak glucho gdize sie wszyscy podziali??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:34 pm
dobry wieczór... wróciłem tu bo co zadurzo buziaków to nie zdrowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:36 pm
Ozzwald dobry wieczór... wróciłem tu bo co zadurzo buziaków to nie zdrowo... podaj mi linka do buziakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:37 pm
Vykk Ozzwald dobry wieczór... wróciłem tu bo co zadurzo buziaków to nie zdrowo... podaj mi linka do buziakow masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|