|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:28 pm
MissTao M-Teen a ja chche sie przebrac - jest jakichs na to sposobik wink niestety, na ta przypadlosc jeszcze zadnej sztuczki nie znam ^^ trzeba sie uzbroic w cierpliwosc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:28 pm
Falcone Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? heja Vykk ja tez wole tu gadac sweatdrop hmm tak tu jest mnije tłoku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:30 pm
M-Teen Falcone Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? heja Vykk ja tez wole tu gadac sweatdrop hmm tak tu jest mnije tłoku ^^ a gdzie jeszcze gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:30 pm
Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? Vykk klikaj klik i czytaj - historyjki sa co 45 min pewnie dlatgeo profile poprawnie nie działa.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:31 pm
M-Teen Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? Vykk klikaj klik i czytaj - historyjki sa co 45 min pewnie dlatgeo profile poprawnie nie działa.. stare ahas...dzieki ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:32 pm
MissTao M-Teen a ja chche sie przebrac - jest jakichs na to sposobik wink niestety, na ta przypadlosc jeszcze zadnej sztuczki nie znam ^^ ehehe, ale poszlam po rozum do glowy: tak samo nalezy zmienic url-a zeby wejsc do 'customize me' - ale jak bedzie z zapisanim avka po zmianach, to nie wiem... trzeba potestowac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:33 pm
o jezu MissTao jak ja cie dawno nie widzialem sweatdrop pamietasz ty mnie jeszcze question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:34 pm
Vykk M-Teen Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? Vykk klikaj klik i czytaj - historyjki sa co 45 min pewnie dlatgeo profile poprawnie nie działa.. stare ahas...dzieki ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo strasznie krtkie te historyjki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:36 pm
Falcone o jezu MissTao jak ja cie dawno nie widzialem sweatdrop pamietasz ty mnie jeszcze question hehe, nie widzial mnie, ale pocalowac to pocalowal... czyzby to jakos przypadkiem, po omacku?... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:39 pm
MissTao Falcone o jezu MissTao jak ja cie dawno nie widzialem sweatdrop pamietasz ty mnie jeszcze question hehe, nie widzial mnie, ale pocalowac to pocalowal... czyzby to jakos przypadkiem, po omacku?... xd ninja no bo wchodzilem na twoj sklep jak jeszcze Topicu na chaterboxie nie bylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:41 pm
M-Teen strasznie krtkie te historyjki!!! ale fajne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:41 pm
MissTao jestes genialna heart Wlamalam sie do pierwszego prezentu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:44 pm
Falcone MissTao Falcone o jezu MissTao jak ja cie dawno nie widzialem sweatdrop pamietasz ty mnie jeszcze question hehe, nie widzial mnie, ale pocalowac to pocalowal... czyzby to jakos przypadkiem, po omacku?... xd ninja no bo wchodzilem na twoj sklep jak jeszcze Topicu na chaterboxie nie bylo sweatdrop przynajmniej sie przyznajesz ^^ a zreszta jakby co to i tak mam dowod - porobilam troche screenshotow z buziakami 3nodding Omi: gratuluje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:48 pm
MissTao przynajmniej sie przyznajesz ^^ a zreszta jakby co to i tak mam dowod - porobilam troche screenshotow z buziakami he he ja tez wink  a to jeden z nich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:48 pm
okazuje sie, ze to jest nawet prostrze- wystarczy wlaczyc prezent i na koncu linka dopisac &confirm=yes smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|