|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:07 pm
tam bede dawac tylko kisski biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:10 pm
za 6min nowa historyjka bedzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:17 pm
M-Teen za 6min nowa historyjka bedzie ^^ skad wiesz? jeszcze nie mialam czasu za bardzo rozejrzec sie w swiatecznej historyjce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:20 pm
M-Teen kurcze .. jestem ciekawe co sie stanie z gambino sad i wogóŹ„ !!! OMI: klik klikaj tu i czytaj co 45 nowa historyjka dziekuje 4laugh Moze Gino sie w koncu odnajdzie. Pewnie porwali go sklepikarze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:22 pm
Omega Sun ja chce otworzyc moje prezenciki sad oto metoda bardziej skuteczna: kliknij w prezent, potem skopiuj url z przycisku 'yes', wklej go do przegladarki i zmien serwer na reinhart - u mnie zadzialalo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:23 pm
MissTao Omega Sun ja chce otworzyc moje prezenciki sad oto metoda bardziej skuteczna: kliknij w prezent, potem skopiuj url z przycisku 'yes', wklej go do przegladarki i zmien serwer na reinhart - u mnie zadzialalo 3nodding surprised a ja chche sie przebrac - jest jakichs na to sposobik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:24 pm
witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:26 pm
M-Teen a ja chche sie przebrac - jest jakichs na to sposobik wink niestety, na ta przypadlosc jeszcze zadnej sztuczki nie znam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:26 pm
Vykk witam wszytkich ponownie...no i jaki byl ten event o 21??bo mnie ojczulek od kompa wyrzucil??? heja Vykk ja tez wole tu gadac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:27 pm
MissTao Omega Sun ja chce otworzyc moje prezenciki sad oto metoda bardziej skuteczna: kliknij w prezent, potem skopiuj url z przycisku 'yes', wklej go do przegladarki i zmien serwer na reinhart - u mnie zadzialalo 3nodding dziekuje 4laugh zaraz sprobuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|