|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:48 pm
hej wszystkim *wpada do pokoju* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:51 pm
Falcone Labudziak Siemaaa!!! ^^ i jak falcone kupi?es sobie ta narutowsk? maske?? nie -_- jestem w trakcie licytacji 3nodding to powodzenia smile ja wole buy now biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:52 pm
Prinee Falcone Labudziak Siemaaa!!! ^^ i jak falcone kupi?es sobie ta narutowsk? maske?? nie -_- jestem w trakcie licytacji 3nodding to powodzenia smile ja wole buy now biggrin ja tez tylko nie stac mnie na "buy now" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:52 pm
Kyoko Suomi hej wszystkim *wpada do pokoju* biggrin hello Kyoko ^^ [jestem an chwilke] razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:54 pm
Falcone Prinee Falcone Labudziak Siemaaa!!! ^^ i jak falcone kupi?es sobie ta narutowsk? maske?? nie -_- jestem w trakcie licytacji 3nodding to powodzenia smile ja wole buy now biggrin ja tez tylko nie stac mnie na "buy now" crying z checia bym ci porzyczyla ale mam tylko 1k crying no chyba ze chcesz.. ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:56 pm
Prinee z checia bym ci porzyczyla ale mam tylko 1k crying no chyba ze chcesz.. ? whee dam sobie rade wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:57 pm
Falcone Prinee z checia bym ci porzyczyla ale mam tylko 1k crying no chyba ze chcesz.. ? whee dam sobie rade wink no.... jak chcesz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:06 pm
Falcone kurcze ta Aki ma talenta........... zrobila cio przepiekny portrecik heart nyo, dałam jej 1k na qusta i mi zrobila heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:12 pm
stare ....... sweatdrop musze sie zabrac do roboty za rysunek chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:25 pm
wired_Yuki stare ....... sweatdrop musze sie zabrac do roboty za rysunek chyba twoje rysunki tez sa piekne a szczegolnie ten jak jestes w zimowej kurtce czy plaszczu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:29 pm
Kyoko Suomi M-Teen Kyoko Suomi hej wszystkim *wpada do pokoju* biggrin hello Kyoko ^^ [jestem an chwilke] razz szkoda.. mam tylko małe pytanko: czy ty należysz do kt�rejś z gildii Linkin Park? albo czy postowałaś na topicu o nich? bo mi się zdawało, że kiedyś Cię tam widziałam.. no ^^ jestem na gildii LP ^^ założoną przez coś tam coś tam girl albo gurl razz to chyba było na b to 'coś'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|