|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katka ==> o tym czemu Ozzwald nic nie widzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:08 am
Ozzwald Kukus Ozzwald SirXin Nudzimy się, bo jest mało ludzi. A cy to robisz? ja właśnie wstałem i tre oczy bo nic nie widze sweatdrop może byś zdjął majtki z głowy... to pomaga... serio skąd wiedziałeś że majtki na łowe załorzyłem... od dziś cie znam? kurde już prawie 18 lat cię obserwuję to wiem jak się zachowujesz... poza tym masz złe wzorce w postaci braci... idziesz w moje ślady z tymi gadkami na głowie... jak zaczniesz nosić sparpetkę na fiucie to znaczy, że osiągnąłeś stadium Kukusa [dalej jest już tylko zakładanie ubrań dziewczyny z ktoorą śpisz na wyjeździe żeby ją wp.ędzić w komplexy, że wyglądasz w jej ciuchach lepiej od niej] i wyjmij spację z nosa, bo znów nie będziesz moogł znoow pisać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie mamy jako takiego tematu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin katka ==> o tym czemu Ozzwald nic nie widzi ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:09 am
cześć Kateczko... przepraszam za poprzedniego posta... nie wiedziałem, że na forum jest dama sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:11 am
Ozzwald nie mamy jako takiego tematu stare jak nie jak tak?... tematem jest zagadka czemu u nas jest rodzinne noszenie części garderoby na częściach ciała do tego nie przeznaczonych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:11 am
Kukus cześć Kateczko... przepraszam za poprzedniego posta... nie wiedziałem, że na forum jest dama sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:12 am
Kukus cześć Kateczko... przepraszam za poprzedniego posta... nie wiedziałem, że na forum jest dama sweatdrop hieh.... nic się nie stało sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:13 am
zajrzyjucie do mojego sklepiku. dodałam 2 nowe bumpy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:14 am
Kukus Ozzwald nie mamy jako takiego tematu stare jak nie jak tak?... tematem jest zagadka czemu u nas jest rodzinne noszenie części garderoby na częściach ciała do tego nie przeznaczonych bo bokserki wyglądają lepiej jak się je nosi na głowie... a pozatym mam w tych boksacg za krutkie nogawki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:15 am
Ozzwald Kukus Ozzwald nie mamy jako takiego tematu stare jak nie jak tak?... tematem jest zagadka czemu u nas jest rodzinne noszenie części garderoby na częściach ciała do tego nie przeznaczonych bo bokserki wyglądają lepiej jak się je nosi na głowie... a pozatym mam w tych boksacg za krutkie nogawki sweatdrop a wszedłeś już w stadium "c**k in a sock"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:16 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald nie mamy jako takiego tematu stare jak nie jak tak?... tematem jest zagadka czemu u nas jest rodzinne noszenie części garderoby na częściach ciała do tego nie przeznaczonych bo bokserki wyglądają lepiej jak się je nosi na głowie... a pozatym mam w tych boksacg za krutkie nogawki sweatdrop a wszedłeś już w stadium "c**k in a sock"? jeszcze nie ale zainteresowałeś mnie tym pomysłem.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 3:20 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald nie mamy jako takiego tematu stare jak nie jak tak?... tematem jest zagadka czemu u nas jest rodzinne noszenie części garderoby na częściach ciała do tego nie przeznaczonych bo bokserki wyglądają lepiej jak się je nosi na głowie... a pozatym mam w tych boksacg za krutkie nogawki sweatdrop a wszedłeś już w stadium "c**k in a sock"? jeszcze nie ale zainteresowałeś mnie tym pomysłem.... xd najlepszy numer to jest wbić się w koszulkę i spodnie kumpeli rano na wyjeździe... nasza budowa ciała gwarantuje, że się nie dość, że mieścimy się w te ciuchy to jeszcze leżą one na nas niekiedy lepiej niż na dziewczynach i się wściekają jałoowki... ale jest jeden [wieeelki] defekt... ich nachy są inaczej uszyte w części przedniej... jaja podchodzą do gardła po zapięciu guzików
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|