|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:36 am
włąsnie wyczytałam ze mozna tylko carrolowac do 9 [ na gai do północy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:36 am
M-Teen Interes ubity z Falconem ^^ ja i tak musze zrobic cos z moim bo jeszcze mam chyba jakis przencik wystaiwony na sprzedaz tylko tez nie pamietam jaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:43 am
coś cicho... neutral za cicho.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:44 am
Vykk M-Teen Interes ubity z Falconem ^^ ja i tak musze zrobic cos z moim bo jeszcze mam chyba jakis przencik wystaiwony na sprzedaz tylko tez nie pamietam jaki ja se musze wszytkie prezenty wyspiewac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:46 am
Falcone Vykk M-Teen Interes ubity z Falconem ^^ ja i tak musze zrobic cos z moim bo jeszcze mam chyba jakis przencik wystaiwony na sprzedaz tylko tez nie pamietam jaki ja se musze wszytkie prezenty wyspiewac whee ja juz mam wsyztkie razz no dzieki twojej pomocy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:49 am
he he dostalem trunka whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:50 am
Falcone he he dostalem trunka whee 3nodding farciarz.. ja dzisiaj nic nie dostałam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:51 am
Falcone he he dostalem trunka whee 3nodding lol tylko bedziesz mial drobny problem bo sie do niego nie dostaniesz..bo inventory nie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:53 am
Vykk Falcone he he dostalem trunka whee 3nodding lol tylko bedziesz mial drobny problem bo sie do niego nie dostaniesz..bo inventory nie dziala mnie invetnorry działa.. ale po co mu inventory - on moze od razy go sprzedac w markecie >.< mnie nie dziala tylko customize me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:59 am
M-Teen Vykk Falcone he he dostalem trunka whee 3nodding lol tylko bedziesz mial drobny problem bo sie do niego nie dostaniesz..bo inventory nie dziala mnie invetnorry działa.. ale po co mu inventory - on moze od razy go sprzedac w markecie >.< mnie nie dziala tylko customize me ja tam nie moge sie w ogle dobic do inventory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:02 pm
witam melcia...wejdz na topic z kissem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:08 pm
M-Teen Vykk Falcone he he dostalem trunka whee 3nodding lol tylko bedziesz mial drobny problem bo sie do niego nie dostaniesz..bo inventory nie dziala mnie invetnorry działa.. ale po co mu inventory - on moze od razy go sprzedac w markecie >.< mnie nie dziala tylko customize me no wlasnie wiem nie moge go otworzyc >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:14 pm