|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:13 am
Ozzwald witam was w ten piękny wiecz. hejka Ozzik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:17 am
cos sie rozmowa nie klei moze ktos zarzucic jaksi temacik??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:17 am
Once you kiss someone, you will see cool stuff at the top of the page. domokun
If someone kisses you, you will also see cool stuff at the top of the page
ekhem jakos jak komus tam kissa zadne cacko mi sie nie pokazuje oprocz mnie i osoby ktora pocałowałam w światecznym oikienku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:18 am
Vykk cos sie rozmowa nie klei moze ktos zarzucic jaksi temacik?? o kurcze zapomniałem o was... i siedziałem na Chatterboxie ale widze żę nic mnie nie omineło..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:18 am
*wyględa zza framugi* Hoł, hoł, hoł end Mery Krismes!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:20 am
M-Teen Once you kiss someone, you will see cool stuff at the top of the page. domokun
If someone kisses you, you will also see cool stuff at the top of the pageekhem jakos jak komus tam kissa zadne cacko mi sie nie pokazuje oprocz mnie i osoby ktora pocałowałam w światecznym oikienku sweatdrop To jest właśnie to "cacko" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:21 am
Czarny M-Teen Once you kiss someone, you will see cool stuff at the top of the page. domokun
If someone kisses you, you will also see cool stuff at the top of the pageekhem jakos jak komus tam kissa zadne cacko mi sie nie pokazuje oprocz mnie i osoby ktora pocałowałam w światecznym oikienku sweatdrop To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:22 am
Czarny *wyględa zza framugi* Hoł, hoł, hoł end Mery Krismes! heja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:22 am
M-Teen Czarny To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop Hehehehe... Fajnie by było... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:24 am
Czarny M-Teen Czarny To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop Hehehehe... Fajnie by było... xd a ja nic nie rozumiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:24 am
M-Teen Czarny M-Teen Once you kiss someone, you will see cool stuff at the top of the page. domokun
If someone kisses you, you will also see cool stuff at the top of the pageekhem jakos jak komus tam kissa zadne cacko mi sie nie pokazuje oprocz mnie i osoby ktora pocałowałam w światecznym oikienku sweatdrop To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop ja dostalem przed chwila trunka...lazilem sobie po threedsach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:25 am
Prinee Czarny M-Teen Czarny To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop Hehehehe... Fajnie by było... xd a ja nic nie rozumiem razz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:29 am
Czarny Prinee Czarny M-Teen Czarny To jest właśnie to "cacko" sweatdrop eee.. mogli sie o coś lespzego postarać np. trunka latajecgo sweatdrop Hehehehe... Fajnie by było... xd a ja nic nie rozumiem razz stare no co taka mina ....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 10:29 am
Vykk ja dostalem przed chwila trunka...lazilem sobie po threedsach farciarz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|