|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:29 am
Prinee Rynn the Vampire pingwinkiiii.... gonk jakoś sięn ie mogę zebrać żeby je nabyć..nie mam swoją drogą za co.. a ile masz goldow? lepiej je kupic jak najszybciej bo drozeja.... wiem gonk ale mam tylko 6k -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
a ja dzisiaj zemdlalam w kosciele.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone [ Kaku ] heya blaugh Falcone kurcze ludzie prosze 5.7 k crying na co zbierasz..? Steel plated ninja band czy jakos tak po naszemy Narutowska opaska mam juz 11k ale przez ten event ich cena drastycznie wzrosla sweatdrop Najnizsza cena tego to 13k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:33 am
[ Kaku ] Najnizsza cena tego to 13k zobacz sobie w sklepie najtansza teraz to 17.5 k wsztyscy sprzedaja paczki i wykupuja je crying mi brakuje 5.7k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:34 am
witam wstzstkich..falc ...sam mialem ochote ja sobie kupic...ale mnie brakuje cale 12tysiakow przy uwzglednieniu ze stoja po 13k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:34 am
a cena i tak cholernie zawyzona bo wedlug gen powinna byc 6k - 11k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:35 am
[ Kaku ] a cena i tak cholernie zawyzona bo wedlug gen powinna byc 6k - 11k blaugh wg gen??? a co to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:35 am
Vykk witam wstzstkich..falc ...sam mialem ochote ja sobie kupic...ale mnie brakuje cale 12tysiakow przy uwzglednieniu ze stoja po 13k ale kosztuja teraz drozej i w sklepie jak patrzalem byly tylko 3 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:41 am
Falcone Vykk witam wstzstkich..falc ...sam mialem ochote ja sobie kupic...ale mnie brakuje cale 12tysiakow przy uwzglednieniu ze stoja po 13k ale kosztuja teraz drozej i w sklepie jak patrzalem byly tylko 3 sad witam i swpolcuje stary bo nie tylko ty masz aspiracje a taki nowicjusz jak ja ci nei pomoze chyba zbytnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:42 am
Vykk [ Kaku ] a cena i tak cholernie zawyzona bo wedlug gen powinna byc 6k - 11k blaugh wg gen??? a co to?? Gaian Exchange Network. Grupa odpowiedzialna za handel i wymiane na gaii. wiesz..spece od transakcji, ustalania cen i wogole goscie ktorzy siedza w ekonomii gaii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 7:44 am
Falcone Vykk witam wstzstkich..falc ...sam mialem ochote ja sobie kupic...ale mnie brakuje cale 12tysiakow przy uwzglednieniu ze stoja po 13k ale kosztuja teraz drozej i w sklepie jak patrzalem byly tylko 3 sad przeciez napewno beda nowe auckje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|