|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbyman Ozzwald Derbyman Mery chritmas jak tam prezenty a co ty taki ciekawski... w policji pracujesz..?[/qno jestem testerem nowych krzeseł i kanap *patrzy sie an niego z podejrzeniem*wara od mojego fotelika... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbyman Ozzwald Derbyman Mery chritmas jak tam prezenty a co ty taki ciekawski... w policji pracujesz..? no jestem testerem nowych krzeseł i kanap powiem tylko tyle że nie dostaliśmy ani krzesel ani kanap w prezetach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:27 am
witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:29 am
Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:30 am
Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? jakos tak... nikt nic nie mowi, glownie to chyba sie witamy i zegnamy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:30 am
Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? nikt nie chce sie wypowiadac na zaden temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:32 am
Ozzwald Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? jakos tak... nikt nic nie mowi, glownie to chyba sie witamy i zegnamy... blaugh bo wiekszosc jest na calowanym topicu wink siema budziak widze ze za kase z prezentow zes se kupil widly whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? nikt nie chce sie wypowiadac na zaden temat... ja sie chetnie wypowiem.. ale nie chce zeby z tego wyszedl monolog... bo tak troszke glupio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:33 am
Falcone Ozzwald Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? jakos tak... nikt nic nie mowi, glownie to chyba sie witamy i zegnamy... blaugh bo wiekszosc jest na calowanym topicu wink siema budziak widze ze za kase z prezentow zes se kupil widly whee kurde dlaczego wszyscy amja takie same pomysly jak ja xp stressed scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 6:33 am
Labudziak Ozzwald Labudziak Ozzwald witaj.. moze z okazji ze przyszedles cos zacznie sie dziac... a co? nudy same tu sa?? jakos tak... nikt nic nie mowi, glownie to chyba sie witamy i zegnamy... blaugh no .. to zd¹zy³em zauwarzyc ^_~ no tak ^^ buahaha jaki frajer kupi³ skarpety z eventu po 2000g XD ach ty przebiegly lisie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|