|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:22 am
sweet_chii Ozzwald dark wampirek Ozzwald sweet_chii coz za wypowiedzi zionace zemsta xd ja jestem pacyfistą... miłość przedewszystkim.. xd Zawsze, wszędzie i z każdym xDDDDDDd zawsze.. zgadza się.. wszędzie... zgadza się... z kazdym... raczej tylko kobiety w wieku z przedziału 16-18 lat.. eek no co... coś nie tak powiedziałem..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:22 am
wywlok666 uciekam już ... kisssu biggrin papa fifi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:23 am
dzisiaj mam swieta w moim stylu... siedze sam w domu do jedzenia bigos jakies miesa salatka i do tego piwko... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek dark wampirek herubinek Ej macie tego linka na sprawdzanei statusu ile sie pocałowało itd... ??? Ooo, to jest coś takiego?? xD Noo, widziałem to gdzieś tylko zgubiłem i niepamiętam gdzie... Pisało ze 1 babke pocalowano 435 razy a najlepszy chlopak pocalowal dziewczyne 41... w gambinos manshion
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Gdzie falcon... musze mu do tyłka dokopać... xp a co nabroił...? zebym ja ci nie nakopal scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:25 am
Falcone herubinek Gdzie falcon... musze mu do tyłka dokopać... xp a co nabroił...? zebym ja ci nie nakopal scream no panowie, pocałujcie się na zgode.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:27 am
Ozzwald no panowie, pocałujcie się na zgode.. xp tak jak przedstawiciele wloskej mafi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:27 am
sweet_chii herubinek dark wampirek herubinek Ej macie tego linka na sprawdzanei statusu ile sie pocałowało itd... ??? Ooo, to jest coś takiego?? xD Noo, widziałem to gdzieś tylko zgubiłem i niepamiętam gdzie... Pisało ze 1 babke pocalowano 435 razy a najlepszy chlopak pocalowal dziewczyne 41... w gambinos manshion ale to jest chyba tylko rekord calej gaii bo atpie zeby nabijali takie statsy dla kazdego an siwecie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:31 am
Falcone nie daj się... bron sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobże całus na zgode- choć tu Don Falcone', niech no cię uściskam...
xd xd xd xd xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:33 am
Falcone herubinek huh... To ty zaczoŦ#8218;es do mojej kochanej sŦ#8218;odziutkie itd. Del ... no wiesz ten tego... zalatywaĦ#8225;- Ona jest zajĦ#8482;ta... xp MAM adres strony z statystykami: http://www.gaiaonline.com/gambino/xmas2k4/a ty moze nikogo nie calowales co question Narazie tylko Del wink A właśnie Ozz, zadałem pytanie- czy zdradziłbyś Sei??? :> gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|