|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:43 am
Vykk Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut juz zrobione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:43 am
Lina-san Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? czego? xd nie "czego".. tylko "słucham"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:46 am
Lina-san Vykk Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut juz zrobione oki thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:48 am
Vykk Lina-san Vykk Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut juz zrobione oki thx anulowało sie wszystko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:52 am
Lina-san Vykk Lina-san Vykk Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut juz zrobione oki thx anulowało sie wszystko? chyba takw kazdym badz razie moge juz sprzedawac w markecie a wczeniej niemoglem z powodu jakis niedokonczonych trade'ow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:55 am
jak wam sie podoba teraz moj avatarek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:56 am
Vykk jak wam sie podoba teraz moj avatarek?? fajny nawet ^_________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:57 am
wywlok666 dark wampirek Dla mniem?? :3 Dziękuję 4laugh heart *słodki usmieszek* otwórz otwórz 3nodding 3nodding Otworze, otworze 3nodding *otwiera* nyo ^____^ A wampi kocha czekoladę heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:57 am
Vykk jak wam sie podoba teraz moj avatarek?? fajnie razz * i nie dlatego ze chwilowo wyglądamy dosc podobnie razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:58 am
Vykk jak wam sie podoba teraz moj avatarek?? Swietnie wyglądasz^^ Ja niestety już od długiego czasu męczę sie z ubraniami i nic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:58 am
dark wampirek Otworze, otworze 3nodding *otwiera* nyo ^____^ A wampi kocha czekoladę heart *duze opakowanie niemieckiej czekolady z orzechami dostaje* smanczego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 5:01 am
wywlok666 dark wampirek Otworze, otworze 3nodding *otwiera* nyo ^____^ A wampi kocha czekoladę heart *duze opakowanie niemieckiej czekolady z orzechami dostaje* smanczego smile Nyaaaaa xd Wampi kładzie czekoladę na środku salonu. częstujcie się. Mamy święta więc się podzielę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|