|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:27 am
biggrin ech .. coraz bardziej mi sie podoba ta zabawa w całuski smile dziekuję dark za buziaka ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:30 am
widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:30 am
Point.Zer0 Miss_Karina Vykk ale w tym okienku w ktorym mam jemiolke nie ma nikog kogo chce pocalowac a w innych znowu nie ma jemiolki crying Vykk jak masz jemiolke nad glowa to w aktualnym topicu na ktoorym jestes calujesz kogos whee Co za powitanie Karina , dziękuję wink redface whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:31 am
wywlok666 biggrin ech .. coraz bardziej mi sie podoba ta zabawa w całuski smile dziekuję dark za buziaka ^.^ ^^ Nie ma za co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:32 am
Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... hmm ? Lina ? nie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:33 am
wywlok666 Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... hmm ? Lina ? nie .. hm byla chyba wczesniej ale nie wiem czy teraz nadal jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:33 am
Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:34 am
dark wampirek wywlok666 biggrin ech .. coraz bardziej mi sie podoba ta zabawa w całuski smile dziekuję dark za buziaka ^.^ ^^ Nie ma za co biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:34 am
Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:35 am
wywlok666 dark wampirek wywlok666 biggrin ech .. coraz bardziej mi sie podoba ta zabawa w całuski smile dziekuję dark za buziaka ^.^ ^^ Nie ma za co biggrin *przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:35 am
Vykk Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? bo nie moge anulowac treada ktorego zaczal a potwiedzilem go wczesniej ale jest to juz nieaktualny wiec chce go anulowac ale nie moge bo proboje jusz od 20minut gdybym pamiętał jak ja to kiedyśzrobiłem to bym pomógł ale niestety nie pamięta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:39 am
*podaje ładnie opakowany prezent * proszę ... *paczka pachnie czekoladą razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:41 am
Ozzwald Vykk widzial ktos moze lincie znaczy linka-san bo mam srpawe do niego... a po co ci ona..? czego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:42 am
wywlok666 *podaje ładnie opakowany prezent * proszę ... *paczka pachnie czekoladą razz * Dla mniem?? :3 Dziękuję 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:42 am
dark wampirek Dla mniem?? :3 Dziękuję 4laugh heart *słodki usmieszek* otwórz otwórz 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|