|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:53 am
Vykk dark wampirek Vykk witam wszystkich...mozanjusz otwierac prezenciki na gai xd xd xd Witam^^ My to wiemy biggrin Udało mi się dziś nawet dokupić ostatnie dwa elementy do mojego kompleciku ^_____^ nie wiem jakie prezenty otworzylem a jakich jeszcze nie...bo mma kilka podwojnych a mam 8itemkow odpakowanych bez powtorek a chce pozostle zostawic zapakowane i sprzedac Za zapakowane dostatniesz nie wiecej niż za rozpakowane.... Prezent kosztuje teraz w sklepie ok. 1000g. Więcej raczej nikt nie da razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:55 am
dark wampirek Vykk dark wampirek Vykk witam wszystkich...mozanjusz otwierac prezenciki na gai xd xd xd Witam^^ My to wiemy biggrin Udało mi się dziś nawet dokupić ostatnie dwa elementy do mojego kompleciku ^_____^ nie wiem jakie prezenty otworzylem a jakich jeszcze nie...bo mma kilka podwojnych a mam 8itemkow odpakowanych bez powtorek a chce pozostle zostawic zapakowane i sprzedac Za zapakowane dostatniesz nie wiecej niż za rozpakowane.... Prezent kosztuje teraz w sklepie ok. 1000g. Więcej raczej nikt nie da razz czy chcesz mi powiedziec ze bardziej opalca sie sprzedac w sklepie niz w markecie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:57 am
Vykk dark wampirek Vykk dark wampirek Vykk witam wszystkich...mozanjusz otwierac prezenciki na gai xd xd xd Witam^^ My to wiemy biggrin Udało mi się dziś nawet dokupić ostatnie dwa elementy do mojego kompleciku ^_____^ nie wiem jakie prezenty otworzylem a jakich jeszcze nie...bo mma kilka podwojnych a mam 8itemkow odpakowanych bez powtorek a chce pozostle zostawic zapakowane i sprzedac Za zapakowane dostatniesz nie wiecej niż za rozpakowane.... Prezent kosztuje teraz w sklepie ok. 1000g. Więcej raczej nikt nie da razz czy chcesz mi powiedziec ze bardziej opalca sie sprzedac w sklepie niz w markecie?? w sklepie nie chca mi za to zaplacic chyba jednak wiec sprzedzam w moim sklepiku za tego tysiaczka to co mi sie powtarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:58 am
Vykk Vykk dark wampirek Vykk dark wampirek Vykk witam wszystkich...mozanjusz otwierac prezenciki na gai xd xd xd Witam^^ My to wiemy biggrin Udało mi się dziś nawet dokupić ostatnie dwa elementy do mojego kompleciku ^_____^ nie wiem jakie prezenty otworzylem a jakich jeszcze nie...bo mma kilka podwojnych a mam 8itemkow odpakowanych bez powtorek a chce pozostle zostawic zapakowane i sprzedac Za zapakowane dostatniesz nie wiecej niż za rozpakowane.... Prezent kosztuje teraz w sklepie ok. 1000g. Więcej raczej nikt nie da razz czy chcesz mi powiedziec ze bardziej opalca sie sprzedac w sklepie niz w markecie?? w sklepie nie chca mi za to zaplacic chyba jednak wiec sprzedzam w moim sklepiku za tego tysiaczka to co mi sie powtarza to chyba najlepsze rozwiązanie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:06 am
Rynn the Vampire Witam 3nodding czy jest 9 r80;nych itemk prezentach czy tylko 3? I jak tak to jakie? 3nodding 9: - skarpetki - rękawiczki - buciki - spodenki - spodnie - bluzka - szalik - czapka - dzwonki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 4:07 am
w koncu mi gaia dziala normalnie xp fajne itemy sa z tych prezencikoow biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|