|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:06 am
kropka słuchajcie, a jak sie pocałuje np. 50 osób, to się coś dostanie?? (tak jak w halloween z wampirami??? ) tak, AIDS XD dostalem buziaka od jakiejs pani Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papap :** Lady_Karin tez sie zegna .. nie moze na Gai sie zalogować ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus to ja się biorę do pracy z rana... jak coś to PM, robię porządek na gildii biedny nawet w swieta nie mozesz odpoczac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie mam czego porządkować.. po raz pierwszy po nocy nie ma bajzlu... aż mnie dziw bierze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:07 am
Kukus nie mam czego porządkować.. po raz pierwszy po nocy nie ma bajzlu... aż mnie dziw bierze sweatdrop cuda sie zdarzają .. to pewnie przez to ze wigilia była XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:08 am
Lavagetas_heqetai kropka słuchajcie, a jak sie pocałuje np. 50 osób, to się coś dostanie?? (tak jak w halloween z wampirami??? ) tak, AIDS XD dostalem buziaka od jakiejs pani Oo biggrin ja pytam poważnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:09 am
a na naszej gildi moze być ta jemioła?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Lavagetas_heqetai kropka słuchajcie, a jak sie pocałuje np. 50 osób, to się coś dostanie?? (tak jak w halloween z wampirami??? ) tak, AIDS XD dostalem buziaka od jakiejs pani Oo biggrin ja pytam poważnie słońce no nie wiem, mozliwe ale co mogłabys dostac? czapke w kształcie ust? ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki a na naszej gildi moze być ta jemioła? czasem sie pojawia nawet ... ale rzadko ... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai kropka słuchajcie, a jak sie pocałuje np. 50 osób, to się coś dostanie?? (tak jak w halloween z wampirami??? ) tak, AIDS XD dostalem buziaka od jakiejs pani Oo crying Kreduś, nie umieraj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 2:12 am
wywlok666 wired_Yuki a na naszej gildi moze być ta jemioła? czasem sie pojawia nawet ... ale rzadko ... :/ to wejdzmy na jakis angielski topik wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|