|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:16 am
Akiko Tamashii czesc katka, czesc fifi sad ja chce sie calowac crying o co chodzi z tym całowaniem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:16 am
oki...mam maly problem................weszlam gdzies indziej i mam jemiole, ale.............tam jest tylko 1 post.............dziewczyny sweatdrop nie chce calowac dziewczyny = ="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:17 am
Falcone ofiara numer dwa whee  witaj Falcon ^.^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:18 am
wywlok666 Akiko Tamashii czesc katka, czesc fifi sad ja chce sie calowac crying o co chodzi z tym całowaniem ? no, pokazuje ci sie nieraz jemiola nad ave to w tedy musisz kliknac na swoja ofiare to ja pocalujesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ofiara numer dwa whee  wow blaugh ja mam jedna ofiare ktora zaatakowalam 2 razy whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Akiko Tamashii czesc katka, czesc fifi sad ja chce sie calowac crying o co chodzi z tym całowaniem ? jak piszesz na forum i ci sie nad avkiem pojawi jemiola to klikasz na osobe ktora tam napisala posta i sie calujecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii oki...mam maly problem................weszlam gdzies indziej i mam jemiole, ale.............tam jest tylko 1 post.............dziewczyny sweatdrop nie chce calowac dziewczyny = =" hieh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii czesc katka, czesc fifi sad ja chce sie calowac crying o co chodzi z tym całowaniem ? no, pokazuje ci sie nieraz jemiola nad ave to w tedy musisz kliknac na swoja ofiare to ja pocalujesz xp ta jemioła kiedys się pojawia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:19 am
blee...pocalowalam dziewczyne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Falcone ofiara numer dwa whee  wow blaugh ja mam jedna ofiare ktora zaatakowalam 2 razy whee whee whee przepraszam 3 razy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii blee...pocalowalam dziewczyne sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:20 am
Falcone wywlok666 Akiko Tamashii czesc katka, czesc fifi sad ja chce sie calowac crying o co chodzi z tym całowaniem ? jak piszesz na forum i ci sie nad avkiem pojawi jemiola to klikasz na osobe ktora tam napisala posta i sie calujecie whee hmm ciekawe .. na razie wysłał mi jemiołe jakiś mulacik z dredami XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:20 am
wywlok666 witaj Falcon ^.^ *przytula* witam witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:21 am
Katka1989 Akiko Tamashii blee...pocalowalam dziewczyne sweatdrop xd Katko .. ciekawy image biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|