|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:31 am
buuu...nie chce mi zapisac ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:31 am
herubinek Ihaha... *całuje Del* heart *caluje* ihaha? niech ci bedzie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:32 am
herubinek Ihaha... *całuje Del* heart *caluje* ihaha? niech ci bedzie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:34 am
*całuje namiętnie delisę* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:35 am
Akiko Tamashii buuu...nie chce mi zapisac ;/ mi tez nie sad *dalej caluje heru ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:37 am
dobra, ale ja nie dokonca rozumiem po angielsku, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym calowaniem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:39 am
ej jemiola mi nad glowa wyskoczyla ale jak nacisnolem na nia to mi sie strona nie wczytala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:39 am
Akiko Tamashii dobra, ale ja nie dokonca rozumiem po angielsku, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym calowaniem ^^ jak ci sie pokaze na forum, jemioła nad avatarem, to klikasz na czyjąś avatarke, i w tedy go całujesz! jak ileś tam osob pocalujesz, to pewnie coś dostaniesz!! więc!! do całowania1! smile ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:41 am
bo wiesz....ja na tej stronie kliknelam to 2 co mozna bylo kliknac ...@_@ to dobrze czy zle???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:42 am
musze leciec ^^ papatktki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:42 am
kropka Akiko Tamashii dobra, ale ja nie dokonca rozumiem po angielsku, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym calowaniem ^^ jak ci sie pokaze na forum, jemioła nad avatarem, to klikasz na czyjąś avatarke, i w tedy go całujesz! jak ileś tam osob pocalujesz, to pewnie coś dostaniesz!! więc!! do całowania1! smile )) serio question ale fajnie strzec sie dziewczynki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 12:44 am
Falcone kropka Akiko Tamashii dobra, ale ja nie dokonca rozumiem po angielsku, niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym calowaniem ^^ jak ci sie pokaze na forum, jemioła nad avatarem, to klikasz na czyjąś avatarke, i w tedy go całujesz! jak ileś tam osob pocalujesz, to pewnie coś dostaniesz!! więc!! do całowania1! smile )) serio question ale fajnie strzec sie dziewczynki serio serio whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 1:03 am