|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:02 pm
Vykk Akiko Tamashii mozna zbierac prezenty? stare zaraz sprawdze... tak mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:03 pm
Akiko Tamashii haha, idzie idzie , ale nadal nic nie mozna otworzyc :/ pewnie o 15 bedzie mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:06 pm
oby
ja jeszcze raz zaspiewam i ide spac, przed 7 wstane i bede spiewc, a pozniej pojde sie znowu zdrzemnac i wstane przed 15 blaugh xd jestem genialna ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:31 pm
hey, juz spicie..?
zieeef..szukal ktos GACa? blaugh jesli tak, to mozna zglaszac sie do mnie. zycze dobrej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:07 pm
[ Kaku ] hey, juz spicie..? zieeef..szukal ktos GACa? blaugh ja jeszcze nie reszt ajuz tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:15 pm
to tutaj jest mega spoko link do tego mega spoko programu: G.A.C.a tak swoja droga, pozno chodzisz spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:27 pm
[ Kaku ] to tutaj jest mega spoko link do tego mega spoko programu: G.A.C.a tak swoja droga, pozno chodzisz spac. jakos tak wyszlo...puki mam wolne trzeba to wykorzystac xd a w miedzyczasie robie to i owo... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:41 pm
Vykk [ Kaku ] to tutaj jest mega spoko link do tego mega spoko programu: G.A.C.a tak swoja droga, pozno chodzisz spac. jakos tak wyszlo...puki mam wolne trzeba to wykorzystac xd a w miedzyczasie robie to i owo... xd a ty dlaczego nie spisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:52 pm
mam do zrobienia kilka rzeczy z serverem/sterownikami/windowsem ogolnie, a nie chce siedziec w dni swiateczne przy kompie wink i przy okazji czekam czy rin nie napisze czegos ciekawego.
masz racje, trzeba wykorzystac wolny czas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:59 pm
[ Kaku ] mam do zrobienia kilka rzeczy z serverem/sterownikami/windowsem ogolnie, a nie chce siedziec w dni swiateczne przy kompie wink i przy okazji czekam czy rin nie napisze czegos ciekawego. masz racje, trzeba wykorzystac wolny czas xp ja chyba spadam wypada sie przspac z 5godzinek a poza tym mam jusz wsstkie prezety razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 10:56 pm
nyu nyu? *wchodzi do pokoju po 3h snu* :] jest tu kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:31 pm
Akiko Tamashii nyu nyu? *wchodzi do pokoju po 3h snu* :] jest tu kto? ja jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 11:34 pm
Falcone Akiko Tamashii nyu nyu? *wchodzi do pokoju po 3h snu* :] jest tu kto? ja jestem sweatdrop hej! a co to za mina? cio???????????? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|