|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:24 pm
nyo, ja jestem tylko nie mam o czym gadac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:26 pm
Akiko Tamashii nyo, ja jestem tylko nie mam o czym gadac ^^" juz msyalem ze zostalem sam... w taki razie poweidz cos o sobie w skrocie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:29 pm
Vykk Akiko Tamashii nyo, ja jestem tylko nie mam o czym gadac ^^" juz msyalem ze zostalem sam... w taki razie poweidz cos o sobie w skrocie... eee...*mysli(tzn.czasem mi sie to zdaza) nie wiem jak i co stare ...poprostu jestem normalna i nienormalana...zrozumiales? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:30 pm
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyo, ja jestem tylko nie mam o czym gadac ^^" juz msyalem ze zostalem sam... w taki razie poweidz cos o sobie w skrocie... eee...*mysli(tzn.czasem mi sie to zdaza) nie wiem jak i co stare ...poprostu jestem normalna i nienormalana...zrozumiales? sweatdrop yyy chyba znaczy miaalas na mysli ze jestes soba... o ile dobrze zrozumialem... a tak golnie to czym sie interesujesz i skad jestes ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:33 pm
Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii nyo, ja jestem tylko nie mam o czym gadac ^^" juz msyalem ze zostalem sam... w taki razie poweidz cos o sobie w skrocie... eee...*mysli(tzn.czasem mi sie to zdaza) nie wiem jak i co stare ...poprostu jestem normalna i nienormalana...zrozumiales? sweatdrop yyy chyba znaczy miaalas na mysli ze jestes soba... o ile dobrze zrozumialem... a tak golnie to czym sie interesujesz i skad jestes ?? ten teges tamteges....a czytales w topiku "Home, sweet home" smile ? taj juz pisalam i nie chce mi sie powtarzac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:35 pm
Akiko Tamashii Vykk yyy chyba znaczy miaalas na mysli ze jestes soba... o ile dobrze zrozumialem... a tak golnie to czym sie interesujesz i skad jestes ?? ten teges tamteges....a czytales w topiku "Home, sweet home" smile ? taj juz pisalam i nie chce mi sie powtarzac sweatdrop nie czytalem ale moze tam zajrze...w takim razie co jest twoja najwieksza zyciowa pasja??co ty na taki temacik??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:38 pm
oj, zrobiles 6 cytatow
zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:41 pm
Akiko Tamashii oj, zrobiles 6 cytatow zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart oki jusz sie poprawilem...yaoi czyli zwiazki mesko-meskie dobrz mowie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:43 pm
Vykk Akiko Tamashii oj, zrobiles 6 cytatow zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart oki jusz sie poprawilem...yaoi czyli zwiazki mesko-meskie dobrz mowie?? dokladnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:47 pm
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii oj, zrobiles 6 cytatow zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart oki jusz sie poprawilem...yaoi czyli zwiazki mesko-meskie dobrz mowie?? dokladnie :] a co jest w nich takiego czego nie am w zwiazkach damsko meskich??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:56 pm
Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii oj, zrobiles 6 cytatow zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart oki jusz sie poprawilem...yaoi czyli zwiazki mesko-meskie dobrz mowie?? dokladnie :] a co jest w nich takiego czego nie am w zwiazkach damsko meskich?? scream kuuu^%$ glupia gaia! nie dodala mojego posta stressed i lazi jak by sie miala zaraz zesrac.....wkurzylam sie... a odpowiedz znajdziesz w topiku "Yaoi, Yuri i..." bo nie chce mi sie tego setny raz gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:57 pm
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii oj, zrobiles 6 cytatow zyciowa pasja.....powinienes sie domyslic ^^ oczywiscie ze rysowanie i yaoi!!!!!!!!!! blaugh xd heart oki jusz sie poprawilem...yaoi czyli zwiazki mesko-meskie dobrz mowie?? dokladnie :] a co jest w nich takiego czego nie am w zwiazkach damsko meskich?? scream kuuu^%$ glupia gaia! nie dodala mojego posta stressed i lazi jak by sie miala zaraz zesrac.....wkurzylam sie... a odpowiedz znajdziesz w topiku "Yaoi, Yuri i..." bo nie chce mi sie tego setny raz gadac ehh odbierasz mi tematy no dobra to sama cos wymysl razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:59 pm
mozna zbierac prezenty? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 6:00 pm
Akiko Tamashii mozna zbierac prezenty? stare zaraz sprawdze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|