|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:57 pm
Akiko Tamashii Melania Moon Dobra Noc Wszystkim biggrin eee...mam nadzieje ze sie witasz wink ja tez ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:59 pm
chyba jednak zostalismy sami...
ozz a moze ty jeszcze jestes???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:59 pm
Vykk Akiko Tamashii Melania Moon Dobra Noc Wszystkim biggrin eee...mam nadzieje ze sie witasz wink ja tez ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:00 pm
i jak tam wigilia minela?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:00 pm
Akiko Tamashii *siada na kanapie , podpiera lokcie o kolana, a glowe o dlonie* hmm...gdybym miala duzo wolnego czasu............komputer moiego brata.............umiala sie obslugiwac programami graficznymi............. ........... ... ............ .......................byla bym bogata xd *wzdycha* hmm..... sad marzenia*rozkalada sie na kanapie* crying gdybym był marynazem ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:01 pm
Melania Moon Vykk Akiko Tamashii Melania Moon Dobra Noc Wszystkim biggrin eee...mam nadzieje ze sie witasz wink ja tez ... biggrin a jednak zostajesz... mnie wigilia minela szybko w cale 30 moze 40minut a wam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:01 pm
czesc wilczek biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:02 pm
u mnie? eeemmm...20min? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:03 pm
Melania Moon czesc wilczek biggrin *przytula* Hej Meli .... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:04 pm
Akiko Tamashii u mnie? eeemmm...20min? xp to ja myslalem ze mam tempo ekspresowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:04 pm
Akiko Tamashii u mnie? eeemmm...20min? xp a u mnie 6 godzin ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:05 pm
Vykk Melania Moon Vykk Akiko Tamashii Melania Moon Dobra Noc Wszystkim biggrin eee...mam nadzieje ze sie witasz wink ja tez ... biggrin a jednak zostajesz... mnie wigilia minela szybko w cale 30 moze 40minut a wam?? xd mi tez dobrze, jakies 2 godzinki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:07 pm
Vykk Akiko Tamashii u mnie? eeemmm...20min? xp to ja myslalem ze mam tempo ekspresowe... hehe, oj nie moj kochany xd , to dlatego ze nie lubie wigilijnych potraw blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 5:09 pm
Akiko Tamashii Vykk Akiko Tamashii u mnie? eeemmm...20min? xp to ja myslalem ze mam tempo ekspresowe... hehe, oj nie moj kochany xd , to dlatego ze nie lubie wigilijnych potraw blaugh no to prawie tak jak ja z tym ze ja sobie troszke podjadlem to co luilem najbardizej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|