|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:44 pm
bee nie odszczekuj mi sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:45 pm
Vykk bee nie odszczekuj mi sie xd crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:47 pm
dobra ja spadam.....zwalaja mnie.....co za swiat.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:49 pm
*siada na kanapie , podpiera lokcie o kolana, a glowe o dlonie* hmm...gdybym miala duzo wolnego czasu............komputer moiego brata.............umiala sie obslugiwac programami graficznymi............. ........... ... ............ .......................byla bym bogata xd *wzdycha* hmm..... sad marzenia*rozkalada sie na kanapie* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:49 pm
crying crying crying łeeeeeeee crying crying crying czemu ja zawsze mam problema z kompem!? łeeeee crying crying crying zna ktos inny sposóbz eby tgeo gaca miec??? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:50 pm
Prinee dobra ja spadam.....zwalaja mnie.....co za swiat..... papa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:51 pm
M-Teen crying crying crying łeeeeeeee crying crying crying czemu ja zawsze mam problema z kompem!? łeeeee crying crying crying zna ktos inny sposóbz eby tgeo gaca miec??? crying crying crying jakiego gaca???O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:52 pm
ja tez ide - kaza stare jutro pomysle nad GACem... papa *sciska wszytkich i wychdoiz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:53 pm
M-Teen ja tez ide - kaza stare jutro pomysle nad GACem... papa *sciska wszytkich i wychdoiz* papa chyba nie zostaje sama??Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:54 pm
Akiko Tamashii M-Teen crying crying crying łeeeeeeee crying crying crying czemu ja zawsze mam problema z kompem!? łeeeee crying crying crying zna ktos inny sposóbz eby tgeo gaca miec??? crying crying crying jakiego gaca???O_o gaia avatar creator
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:55 pm
Dobra Noc Wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii M-Teen ja tez ide - kaza stare jutro pomysle nad GACem... papa *sciska wszytkich i wychdoiz* papa chyba nie zostaje sama??Oo jeszcze ja papapa wszystkim wybywajacym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Akiko Tamashii M-Teen crying crying crying łeeeeeeee crying crying crying czemu ja zawsze mam problema z kompem!? łeeeee crying crying crying zna ktos inny sposóbz eby tgeo gaca miec??? crying crying crying jakiego gaca???O_o gaia avatar creator aaaaa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:56 pm
Melania Moon Dobra Noc Wszystkim biggrin kogo to moje oczy widza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|