|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:32 pm
uciekam już ... wyganiają mnie ...
dobrej nocki kochani :************
*ściska wszystkich i całuje *
ppapapa
*podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:32 pm
wywlok666 uciekam już ... wyganiają mnie ... dobrej nocki kochani :************ *ściska wszystkich i całuje * ppapapa *podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju* papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:33 pm
wywlok666 Vykk wywlok666 jakże mołgabym nie wierzyc .... xd podpuszczasz mnie ja to czuje... *macha rzęsami patrząc naiwnie* jaaaaaaaa ? nieeeeee .. zdaje ci się mój drogi ....... masz pozdro od mojej wielbiielki ktora w tej chwili nie moze sie zalogowac ...nie mampojecia czemu..podaj gg to ci udowodnie ze taka istnieje razz blaugh PS.reszta tez ma pozdro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:34 pm
Prinee M-Teen hmmm sweatdrop zastanawiam sie nad kupnem sp�dniczki.. sweatdrop ale moze nie etraz question sad ty juz jestes uzalezniona.....daj zdjecie smile ona jest tania bo 300 g  ale chce sobie kupic jeszcze ocieplacze ^^ takie brazowe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:34 pm
wywlok666 uciekam już ... wyganiają mnie ... dobrej nocki kochani :************ *ściska wszystkich i całuje * ppapapa *podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju* pay pay!!! ^^ no wreszcie znalazlam ^^: Chicky Slippers Found In: Easter Egg (2003) Sellback: 0 Estimated Value: 4,000,000-4,500,000+? Gender: Both Equip: Feet Last Checked: December 13, 2004 (lower value rise) Last Checked By: Aquafire gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:35 pm
wywlok666 uciekam już ... wyganiają mnie ... dobrej nocki kochani :************ *ściska wszystkich i całuje * ppapapa *podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju* ehh zdazyla mi uciec...trudno papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:35 pm
Akiko Tamashii wywlok666 uciekam już ... wyganiają mnie ... dobrej nocki kochani :************ *ściska wszystkich i całuje * ppapapa *podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju* pay pay!!! ^^ no wreszcie znalazlam ^^: Chicky Slippers Found In: Easter Egg (2003) Sellback: 0 Estimated Value: 4,000,000-4,500,000+? Gender: Both Equip: Feet Last Checked: December 13, 2004 (lower value rise) Last Checked By: Aquafire gonk eee....to zycze powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:36 pm
M-Teen Prinee M-Teen hmmm sweatdrop zastanawiam sie nad kupnem sp�dniczki.. sweatdrop ale moze nie etraz question sad ty juz jestes uzalezniona.....daj zdjecie smile ona jest tania bo 300 g  ale chce sobie kupic jeszcze ocieplacze ^^ takie brazowe razz czyli razem 2300g razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:37 pm
Prinee Akiko Tamashii wywlok666 uciekam już ... wyganiają mnie ... dobrej nocki kochani :************ *ściska wszystkich i całuje * ppapapa *podśpiewujac sobie Miłość kwitnie wokól nas wychodzi z pokoju* pay pay!!! ^^ no wreszcie znalazlam ^^: Chicky Slippers Found In: Easter Egg (2003) Sellback: 0 Estimated Value: 4,000,000-4,500,000+? Gender: Both Equip: Feet Last Checked: December 13, 2004 (lower value rise) Last Checked By: Aquafire gonk eee....to zycze powodzenia... nie nie nei! ^^" jeszcze nie oszalalam....nie bede zbierac na to kasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:40 pm
*yaaawn* oki, ja tez zmykam bo spac sie chce... papcie wam (niestety, nie te za 4 banki... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:42 pm
MissTao *yaaawn* oki, ja tez zmykam bo spac sie chce... papcie wam (niestety, nie te za 4 banki... xd ) sweet dreams! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:43 pm