|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:24 pm
sad nie pokazesz ? crying *łzy w oczach *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja mam tylko 4 sad jeszcze jest szansa: wedlug naszego czasu, chyba gdzies od 3 w nocy bedzie mozna ostatni raz pokoledowac ^^ Aki, sprawdzilam cene kapci: od 4 milionow w gore xd a jak gardlo? chyba boli od tylu spiewow, co? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen ja 10 redface (prezentów) ja 7bez powtorek a z powtrokami to 9 czyli ja mam najmniej.... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:25 pm
Prinee Akiko Tamashii MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja 28 tylko sweatdrop eek sweatdrop no co~? dlugo nie siedzialam i dlatego :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:25 pm
Prinee Vykk M-Teen ja 10 redface (prezentów) ja 7bez powtorek a z powtrokami to 9 czyli ja mam najmniej.... ^^ *przytula* no ale nie ma co sie przejmowac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:26 pm
wywlok666 Prinee Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh Vykk mowi o swoich wielbicielkach razz a takie istnieją ?? eek eek eek *uśmiecha się złośliwie XDD * nie wierzysz mi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:26 pm
Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja 28 tylko sweatdrop eek sweatdrop no co~? dlugo nie siedzialam i dlatego :[ TYLKO ??? ja to bym chciala tyle miec ! (o ile bedzie w nich cos fajnego :>)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:27 pm
jakże mołgabym nie wierzyc .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:28 pm
MissTao Prinee MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja mam tylko 4 sad jeszcze jest szansa: wedlug naszego czasu, chyba gdzies od 3 w nocy bedzie mozna ostatni raz pokoledowac ^^ Aki, sprawdzilam cene kapci: od 4 milionow w gore xd a jak gardlo? chyba boli od tylu spiewow, co? ^^ lee....kapci se nie kupie :[[[[[[[[[[[[[ crying gonk skoda, mowi sie trudno, pewnie na wielkanoc cos znowu bedzie whee , gardlo? a nie, nieboli, ale mam lekka chrypke sweatdrop jej! ale ja chyba jak wstane po 6 rano to bede spiewac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 jakże mołgabym nie wierzyc .... xd podpuszczasz mnie ja to czuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii MissTao Prinee MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja mam tylko 4 sad jeszcze jest szansa: wedlug naszego czasu, chyba gdzies od 3 w nocy bedzie mozna ostatni raz pokoledowac ^^ Aki, sprawdzilam cene kapci: od 4 milionow w gore xd a jak gardlo? chyba boli od tylu spiewow, co? ^^ lee....kapci se nie kupie :[[[[[[[[[[[[[ crying gonk skoda, mowi sie trudno, pewnie na wielkanoc cos znowu bedzie whee , gardlo? a nie, nieboli, ale mam lekka chrypke sweatdrop jej! ale ja chyba jak wstane po 6 rano to bede spiewac ^^" a bedzie jakas zabawa na nowy rok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:29 pm
Vykk wywlok666 jakże mołgabym nie wierzyc .... xd podpuszczasz mnie ja to czuje... *macha rzęsami patrząc naiwnie* jaaaaaaaa ? nieeeeee .. zdaje ci się mój drogi .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:31 pm
Prinee Akiko Tamashii MissTao Prinee MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja mam tylko 4 sad jeszcze jest szansa: wedlug naszego czasu, chyba gdzies od 3 w nocy bedzie mozna ostatni raz pokoledowac ^^ Aki, sprawdzilam cene kapci: od 4 milionow w gore xd a jak gardlo? chyba boli od tylu spiewow, co? ^^ lee....kapci se nie kupie :[[[[[[[[[[[[[ crying gonk skoda, mowi sie trudno, pewnie na wielkanoc cos znowu bedzie whee , gardlo? a nie, nieboli, ale mam lekka chrypke sweatdrop jej! ale ja chyba jak wstane po 6 rano to bede spiewac ^^" a bedzie jakas zabawa na nowy rok? powinna byc!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|