|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:17 pm
ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:18 pm
Prinee Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) jest tutaj takie cos....? ze mozna zrobic swojego avka? to jest gaia avatar creator tylko nie pamietam jaki jest linek do niego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja mam tylko 4 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) hmmm .. *obchodzi na około* ciekawy pomysł XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:19 pm
MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja 28 tylko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:19 pm
wywlok666 Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh no to kto bedzie zazdrosny ? ktos z mojej stronki..dzisiaj sie anwet ta osobka zalogowala na gaie..ale jak powiedizalem jej zeby przeczytala sobie regulamin to stwierdzila ze nie chce jej sie a potem byla wigilia i to by bylo na tyle ale zaloze sie ze jeszcze sobie tu zajrzy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:20 pm
Prinee Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh Vykk mowi o swoich wielbicielkach razz a takie istnieją ?? eek eek eek *uśmiecha się złośliwie XDD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:20 pm
Prinee Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh Vykk mowi o swoich wielbicielkach razz tylko o 1!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:21 pm
wywlok666 Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) hmmm .. *obchodzi na około* ciekawy pomysł XDDD nyo, mam jeszcze kilka (aah...uwielbiam sie przebierac xd i robic z siebie dziwactwa) pomyslow ale ich nie pokaze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja 10 redface (prezentów)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) hmmm .. *obchodzi na około* ciekawy pomysł XDDD nyo, mam jeszcze kilka (aah...uwielbiam sie przebierac xd i robic z siebie dziwactwa) pomyslow ale ich nie pokaze xd pokaśśśśś ... plosieeeee .... *uśmiecha się przymilnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:22 pm
Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) hmmm .. *obchodzi na około* ciekawy pomysł XDDD nyo, mam jeszcze kilka (aah...uwielbiam sie przebierac xd i robic z siebie dziwactwa) pomyslow ale ich nie pokaze xd mam juz razz ale to trzeba scignac? bo jak otwieram to nie widze nic gdzie sie przebiera tylko contack faq donate itd.. (chyba ze ja slepa jestem...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:22 pm
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) hmmm .. *obchodzi na około* ciekawy pomysł XDDD nyo, mam jeszcze kilka (aah...uwielbiam sie przebierac xd i robic z siebie dziwactwa) pomyslow ale ich nie pokaze xd pokaśśśśś ... plosieeeee .... *uśmiecha się przymilnie* *pokazuje jezyk* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:23 pm
Akiko Tamashii MissTao ech... a tak w ogole to wpadlam tylko sprawdzic, czy juz mozna rozpakowac prezenty... a tu nic z tego sad trzeba ponoc do jutra poczekac... pochwalcie sie, kto najwiecej sobie paczek wyspiewal? ^^ ja 28 tylko sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|