|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:10 pm
jestem napchana jedzeniem po uszy... ale bylo postne, wiec wszystko w porzadku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:11 pm
Lina-san Vykk MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee witaj tao jak spedzilas wigilie?? papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh poczekamy az wyjdziesz razz blaugh razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:12 pm
Vykk lol jeszcze ktos zrobi sie zazdrosny... hihihi .. *rozgląda się nadal wisząc mu na szyji* nie .. moja miłość nie wiem o Gai razz a teraz musze reszte wycałowąć razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:12 pm
Prinee Vykk wywlok666 Vykk szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh *rzuca się na Vykka i go ściska mocno i całusa daje* no to kto następny ? smile lol jeszcze ktos zrobi sie zazdrosny... np. kto ? blaugh znam 2 osoby ktore ewentualnie moglybybyc..a reszta bedzie zazdroscic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:13 pm
Lina-san Vykk papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh taa, ja tez zawsze lubie popatrzec co tutaj ludzie wygaduja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:14 pm
Vykk Prinee Vykk wywlok666 Vykk szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh *rzuca się na Vykka i go ściska mocno i całusa daje* no to kto następny ? smile lol jeszcze ktos zrobi sie zazdrosny... np. kto ? blaugh znam 2 osoby ktore ewentualnie moglybybyc..a reszta bedzie zazdroscic razz no dobra w tkim razie 1 skoro jej milosc nie wie o gaii razz miss tao ty tez przeciw nam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Lina-san Vykk papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh taa, ja tez zawsze lubie popatrzec co tutaj ludzie wygaduja blaugh MissTao nie wiesz o ktorej bedzie mozna odpakowac prezenty.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Lina-san Vykk papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh taa, ja tez zawsze lubie popatrzec co tutaj ludzie wygaduja blaugh PAni nie podluchiwac prosze wink .. Wesołej choiny Tao wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:16 pm
hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD
tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:16 pm
Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) jest tutaj takie cos....? ze mozna zrobic swojego avka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:17 pm
wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Akiko Tamashii chcialabym sie kiedys tak przebrac  ale nie bedzie mi to dane sweatdrop (-_-" az tak drogie papucie gonk ) jest tutaj takie cos....? ze mozna zrobic swojego avka? ano jest(...biedna Omega Sun sie naprula nad robieniem przewodnika a nikt do niego nie zaglada sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh no to kto bedzie zazdrosny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk wywlok666 hihihi .. mój przyjaciel też nie wie ... XDDD tylko mój mąż i ojciec Yume i Latheil wie o gai .. ale nim bym sie nie przjemowała razz ale ja o nich nie mowie blaugh Vykk mowi o swoich wielbicielkach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|