|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:02 pm
wywlok666 M-Teen wywlok666 M-Teen hehe ciesze sie wracz z toba ^^ *przytla ją mocno* kochana jesteś dzieki *odwzajemnie przytulasa* lubie jak ktos jest happy a mnie to nie przeszkadza ^^ fajnie ze ktos kogos ma smile szkoda ze ja nie mam ale az tak starsznie spieszno mi ni jest razz ja znalazlam sobie przypadkiem chłopaka .. a dzięki niemu znajomośc która byla tylko powierzchowan przekształciła sie w przyjazn z innym moim znajomym ... ogolnie ... coz .. mogłabym ucałować caly swiat biggrin biggrin szczesciara wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:03 pm
wywlok666 M-Teen wywlok666 M-Teen hehe ciesze sie wracz z toba ^^ *przytla ją mocno* kochana jesteś dzieki *odwzajemnie przytulasa* lubie jak ktos jest happy a mnie to nie przeszkadza ^^ fajnie ze ktos kogos ma smile szkoda ze ja nie mam ale az tak starsznie spieszno mi ni jest razz ja znalazlam sobie przypadkiem chłopaka .. a dzięki niemu znajomośc która byla tylko powierzchowan przekształciła sie w przyjazn z innym moim znajomym ... ogolnie ... coz .. mogłabym ucałować caly swiat biggrin biggrin szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:04 pm
Akiko Tamashii wywlok666 ja znalazlam sobie przypadkiem chłopaka .. a dzięki niemu znajomośc która byla tylko powierzchowan przekształciła sie w przyjazn z innym moim znajomym ... ogolnie ... coz .. mogłabym ucałować caly swiat biggrin biggrin szczesciara wink whee no nie.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:05 pm
Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:06 pm
MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee az tyle??? eek ojej~ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:07 pm
MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee czesc smile eek no to moge sie pozegnac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omg... Ide spac Dobranoc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh *rzuca się na Vykka i go ściska mocno i całusa daje* no to kto następny ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:08 pm
MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee witaj tao jak spedzilas wigilie?? papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee witaj tao jak spedzilas wigilie?? papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Akiko Tamashii naprawde nie pamietam....ale chyba tak eee.. raczej powyzej 2 milionow xd i czesc wam na chwile whee witaj M-tao ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:09 pm
wywlok666 Vykk szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh *rzuca się na Vykka i go ściska mocno i całusa daje* no to kto następny ? smile lol jeszcze ktos zrobi sie zazdrosny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:10 pm
Lina-san Vykk witaj tao jak spedzilas wigilie?? papa linek..duzo sie wypowiadal z tego co widzialem razz blaugh obserwowałem sobie czy mnei nie obgadujecie przypadkiem blaugh drugi ozz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:10 pm
Vykk wywlok666 Vykk szczesciara... chyba ci sil nie starczy ale mozesz sprobowac...zacznij od wszystkich na gaii blaugh *rzuca się na Vykka i go ściska mocno i całusa daje* no to kto następny ? smile lol jeszcze ktos zrobi sie zazdrosny... np. kto ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|