|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:48 pm
M-Teen wywlok666 M-Teen wywlok666 witaj Vykk *przytula* *og�lnie ciagle lata po pomieszczeniu .. cala radosna i w skowroknach razz * a coz sie takie stało? eek *szczerzy się radośnie i wyjątkowo szeroko* hihihihi *chichot to cała odpowiedź* kurcze nie badz taka biggrin brata ukatrupiłaś razz i sie szczerzysz? razz *przyglada sie podejrzenie fifce* jesli tak to ja cie zatrudniam do mojego bata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:50 pm
naprawde nie pamietam....ale chyba tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ryby znów nie działają... a systme message miał byc kilka minut a jest juz godizne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:51 pm
wywlok666 M-Teen kurcze nie badz taka biggrin brata ukatrupiłaś razz i sie szczerzysz? razz *przyglada sie podejrzenie fifce* hihhihihhhihi *łyka malibu* jestem ... ... szczęśliwa .... ^.^ coraz bardziej zakochana .. do tego znalazłam przyjaciela takiego prawdziwego .. na dobre i na złe .. i og�lnie cudownie jest .. życie jest piekne .. *wiruje w k�łko na środku pokoju* zazdroszcze ci ^^ *przygtowuje malibu, podaje fifce* masz ^^ raz w roku możesz sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:51 pm
a co sadzicie o takim ubranku??ktore lepsze to czy tamto??
fifi??zakochana i przyjaciela??to nie moze sie dobrze skonczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:53 pm
Vykk a co sadzicie o takim ubranku??ktore lepsze to czy tamto?? fifi??zakochana i przyjaciela??to nie moze sie dobrze skonczyc... lepszy tamten wyglad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:54 pm
te zolte papucie nazywaja sie Chickie slippers ale w markecie ich nie ma gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:55 pm
Vykk a co sadzicie o takim ubranku??ktore lepsze to czy tamto?? fifi??zakochana i przyjaciela??to nie moze sie dobrze skonczyc... też uważam że tamto ... cóz .. moj przyjaciel i chłopak sie bardzo lubią .. przyjaciela znam hmm .. juz koło 6 lat i jakoś do tej pory nie rzuciłam sie na niego w lubieznych celach ... XDD wiec poki co mam zamiar cieszyć się tym co mam ... ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:56 pm
Akiko Tamashii te zolte papucie nazywaja sie Chickie slippers ale w markecie ich nie ma gonk dzieki za nazwe smile no coz i tak narazie nie mam kasy.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:56 pm
wywlok666 Vykk a co sadzicie o takim ubranku??ktore lepsze to czy tamto?? fifi??zakochana i przyjaciela??to nie moze sie dobrze skonczyc... też uważam że tamto ... cóz .. moj przyjaciel i chłopak sie bardzo lubią .. przyjaciela znam hmm .. juz koło 6 lat i jakoś do tej pory nie rzuciłam sie na niego w lubieznych celach ... XDD wiec poki co mam zamiar cieszyć się tym co mam ... ;3 hehe ciesze sie wracz z toba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:58 pm
M-Teen hehe ciesze sie wracz z toba ^^ *przytla ją mocno* kochana jesteś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:59 pm
wywlok666 M-Teen hehe ciesze sie wracz z toba ^^ *przytla ją mocno* kochana jesteś dzieki *odwzajemnie przytulasa* lubie jak ktos jest happy a mnie to nie przeszkadza ^^ fajnie ze ktos kogos ma smile szkoda ze ja nie mam ale az tak starsznie spieszno mi ni jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 4:00 pm
M-Teen wywlok666 M-Teen hehe ciesze sie wracz z toba ^^ *przytla ją mocno* kochana jesteś dzieki *odwzajemnie przytulasa* lubie jak ktos jest happy a mnie to nie przeszkadza ^^ fajnie ze ktos kogos ma smile szkoda ze ja nie mam ale az tak starsznie spieszno mi ni jest razz ja znalazlam sobie przypadkiem chłopaka .. a dzięki niemu znajomośc która byla tylko powierzchowan przekształciła sie w przyjazn z innym moim znajomym ... ogolnie ... coz .. mogłabym ucałować caly swiat biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|