|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:40 pm
Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop ja widzialam w wishlist u takiej dziewczyny takie kapcie....podobno byly w listach.... wie ktos cos o tym? TUTAJ !mowisz o tych  i takich bialych? no teraz sa nawet po 30k :p ja bym chciala popucie te zolte xd nie nie o te takie mam razz (jak widzisz) w tym wishliscie masz takie zolte..... w 3 linijce od lewej strony a w 2 sa takie myszki.... o to mi chodzi....ale nigdzie tego nie widzialam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Prinee kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz ja bym wybral gothi clips na jej miejscu... xd hejo fifi emka moglebys mi powiedziec czy tego kolara moze nosic facet?? tak moze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk emka moglebys mi powiedziec czy tego kolara moze nosic facet?? moze :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk raczej moze, a wg. mnie bani bylyby lepsze bo ma czarne wlosy......
hejka fifi :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk raczej moze, a wg. mnie bani bylyby lepsze bo ma czarne wlosy...... hejka fifi :* witajjjjjjjjjjj *szczerzy się radośnie nalewając sobie malibu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk M-Teen Prinee M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....? mam go jeszcze u siebie ^^ jakim listem?? kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz jesli juz to wybiez goti , ale ja bym sprzedala ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:45 pm
Prinee Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop ja widzialam w wishlist u takiej dziewczyny takie kapcie....podobno byly w listach.... wie ktos cos o tym? TUTAJ !mowisz o tych  i takich bialych? no teraz sa nawet po 30k :p ja bym chciala popucie te zolte xd nie nie o te takie mam razz (jak widzisz) w tym wishliscie masz takie zolte..... w 3 linijce od lewej strony a w 2 sa takie myszki.... o to mi chodzi....ale nigdzie tego nie widzialam sad nie myszki tylko kroliczki ^^, w markecie nieraz mozna je kupic ale bardzo zadko i...troche sa drogie (nie pamietam juz za ile)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Vykk Prinee kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz ja bym wybral gothi clips na jej miejscu... xd hejo fifi emka moglebys mi powiedziec czy tego kolara moze nosic facet?? tak moze razz hmm moze i bym wzial ale nie mam jak przymierzyc go sobie stressed bo niezbyt jestem pewnien wiesz wezme a nie spodoba mi sie do mojego wizerunku i co wtedy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:46 pm
Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop ja widzialam w wishlist u takiej dziewczyny takie kapcie....podobno byly w listach.... wie ktos cos o tym? TUTAJ !mowisz o tych  i takich bialych? no teraz sa nawet po 30k :p ja bym chciala popucie te zolte xd nie nie o te takie mam razz (jak widzisz) w tym wishliscie masz takie zolte..... w 3 linijce od lewej strony a w 2 sa takie myszki.... o to mi chodzi....ale nigdzie tego nie widzialam sad nie myszki tylko kroliczki ^^, w markecie nieraz mozna je kupic ale bardzo zadko i...troche sa drogie (nie pamietam juz za ile) no to kroliczki biggrin kurcze....ja na nie nigdy nie moge trafic.... gonk ale cos powyzej 20k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:46 pm
Akiko Tamashii jesli juz to wybiez goti , ale ja bym sprzedala ^^' za ile??? jak już to sprzedam to w nowym roku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:47 pm
Vykk M-Teen Vykk Prinee kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz ja bym wybral gothi clips na jej miejscu... xd hejo fifi emka moglebys mi powiedziec czy tego kolara moze nosic facet?? tak moze razz hmm moze i bym wzial ale nie mam jak przymierzyc go sobie stressed bo niezbyt jestem pewnien wiesz wezme a nie spodoba mi sie do mojego wizerunku i co wtedy?? no ee..... raczej to by ci tego nawet nie widac bylo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:47 pm
wywlok666 M-Teen wywlok666 witaj Vykk *przytula* *og�lnie ciagle lata po pomieszczeniu .. cala radosna i w skowroknach razz * a coz sie takie stało? eek *szczerzy się radośnie i wyjątkowo szeroko* hihihihi *chichot to cała odpowiedź* kurcze nie badz taka biggrin brata ukatrupiłaś razz i sie szczerzysz? razz *przyglada sie podejrzenie fifce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|