|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:32 pm
Akiko Tamashii Prinee to ile bedziesz brala pozniej.....? niewiem ....1k i cos, ale bede miala i sklepik wiec bedzie cennik za co ile biore , a ceny beda dochodzic do ponad 2k blaugh to jeszcze nie tak duzo..... myslalam ze ceny beda wyzsze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:32 pm
Akiko Tamashii Prinee to ile bedziesz brala pozniej.....? niewiem ....1k i cos, ale bede miala i sklepik wiec bedzie cennik za co ile biore , a ceny beda dochodzic do ponad 2k blaugh wg mnie b. dobrze musisz sie targowac!!! smile ps znalzłam twoje cacko za około 220,000 razz ale wiesz do ostatecznego kupna mas zjeszcze 4 dni razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:33 pm
Prinee M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....? mam go jeszcze u siebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:33 pm
chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:34 pm
M-Teen Prinee M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....? mam go jeszcze u siebie ^^ jakim listem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:35 pm
Akiko Tamashii chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop ja widzialam w wishlist u takiej dziewczyny takie kapcie....podobno byly w listach.... wie ktos cos o tym? TUTAJ !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:36 pm
M-Teen Akiko Tamashii Prinee to ile bedziesz brala pozniej.....? niewiem ....1k i cos, ale bede miala i sklepik wiec bedzie cennik za co ile biore , a ceny beda dochodzic do ponad 2k blaugh wg mnie b. dobrze musisz sie targowac!!! smile ps znalzłam twoje cacko za około 220,000 razz ale wiesz do ostatecznego kupna mas zjeszcze 4 dni razz no i stare , wiem ile to teraz kosztuje a za ile bede mogla to kupic pozniej, wiec prosze mi nie przypominac nawet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:37 pm
witam smile
*wlatuje do pokoiku radośnie, po drodze całuje wszytskich napowitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ej iza te facie co ma akiko - takie bym chciała whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen Prinee M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....? mam go jeszcze u siebie ^^ jakim listem?? kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:38 pm
wywlok666 witam smile *wlatuje do pokoiku radośnie, po drodze całuje wszytskich napowitanie* witam FiFi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:38 pm
M-Teen ej iza te facie co ma akiko - takie bym chciała whee facie? chodzi ci o gacie ? razz jestli tak to sa za okolo 2600g u Moiry tez je chcialam ale stwieerdzilam ze za duzo osob je ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:39 pm
M-Teen wywlok666 witam smile *wlatuje do pokoiku radośnie, po drodze całuje wszytskich napowitanie* witam FiFi nowy image czy mi sie zdaje ? *oglada jej ubranko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Akiko Tamashii chcialabym miec jeszcze  i  ale na to juz nie mam sily zbierac kasy sweatdrop ja widzialam w wishlist u takiej dziewczyny takie kapcie....podobno byly w listach.... wie ktos cos o tym? TUTAJ !mowisz o tych  i takich bialych? no teraz sa nawet po 30k :p ja bym chciala popucie te zolte xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk M-Teen Prinee M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....? mam go jeszcze u siebie ^^ jakim listem?? kupila list z goti lub bani clips i nie wie czy go sprzedac czy cos wybrac razz ja bym wybral gothi clips na jej miejscu... xd hejo fifi emka moglebys mi powiedziec czy tego kolara moze nosic facet??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|