|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:24 pm
Nu, ja też sie już z wami żegnam. Sen jest podstawą mojej egzystencji, więc nie będę tu ślęcześ do trzeciej :3 do zobaczenia ^^ ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:25 pm
M-Teen Prinee eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi.... biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding no widzisz... razz !!!! a komp jest jeszce w jego pokoju (zreszta wiesz....) ty sie ciesz ze nie masz rodzenstwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:26 pm
Prinee Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_< ile bierzesz za jedna? teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala) kurcze..... a moze bedzie pozniej jakas promocja.... ?:> ja mam 449g i to jeszcze nie moich... ^^ hyhy, jeszcze czego xp ja mam charowac stare a w zyciu, w dodatku moj brat siedzi na tym sprawnym kompie bo na nim pracuje , a ja siedze na tym gracie, wiec rysuje jak jego nie ma albo w nocy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nu, ja też sie już z wami żegnam. Sen jest podstawą mojej egzystencji, więc nie będę tu ślęcześ do trzeciej :3 do zobaczenia ^^ ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk BeeWolf_san Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh narka... Prinee nie twoich a czyich?? Kropki...... ^^ pozyczylam od niej na bluzke.... i teraz musze oddac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nu, ja też sie już z wami żegnam. Sen jest podstawą mojej egzystencji, więc nie będę tu ślęcześ do trzeciej :3 do zobaczenia ^^ ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papa Deli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:28 pm
Prinee Vykk BeeWolf_san Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh narka... Prinee nie twoich a czyich?? Kropki...... ^^ pozyczylam od niej na bluzke.... i teraz musze oddac.... aha no coz bywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee M-Teen Prinee eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi.... biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding no widzisz... razz !!!! a komp jest jeszce w jego pokoju (zreszta wiesz....) ty sie ciesz ze nie masz rodzenstwa biggrin ciesze sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Prinee Akiko Tamashii M-Teen Akiko Tamashii a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_< ile bierzesz za jedna? teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala) kurcze..... a moze bedzie pozniej jakas promocja.... ?:> ja mam 449g i to jeszcze nie moich... ^^ hyhy, jeszcze czego xp ja mam charowac stare a w zyciu, w dodatku moj brat siedzi na tym sprawnym kompie bo na nim pracuje , a ja siedze na tym gracie, wiec rysuje jak jego nie ma albo w nocy gonk to ile bedziesz brala pozniej.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:29 pm
M-Teen Prinee M-Teen Prinee eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi.... biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding no widzisz... razz !!!! a komp jest jeszce w jego pokoju (zreszta wiesz....) ty sie ciesz ze nie masz rodzenstwa biggrin ciesze sie ^^ ja tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:30 pm
sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:30 pm
Prinee to ile bedziesz brala pozniej.....? niewiem ....1k i cos, ale bede miala i sklepik wiec bedzie cennik za co ile biore , a ceny beda dochodzic do ponad 2k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:31 pm
M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba) a co zrobilas z listem....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:31 pm
M-Teen sprzedac  czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop to jest dla kazdej plci czy tylko damskiej??moze ja bym kupil ale nie wiem jakbym w tym wygladal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|