Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6429 6430 6431 6432 6433 6434 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:24 pm

Nu, ja też sie już z wami żegnam. Sen jest podstawą mojej egzystencji, więc nie będę tu ślęcześ do trzeciej :3
do zobaczenia ^^
..3..
..2..
..1..
*puff*
*znika*
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:25 pm

[ Message temporarily off-line ]

M-Teen

eddh

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:25 pm

M-Teen
Prinee

eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi....
biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding

no widzisz... razz !!!! a komp jest jeszce w jego pokoju (zreszta wiesz....) ty sie ciesz ze nie masz rodzenstwa biggrin
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:26 pm

Prinee
Akiko Tamashii
M-Teen
Akiko Tamashii
a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_<
ile bierzesz za jedna?
teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala)

kurcze..... a moze bedzie pozniej jakas promocja.... ?:> ja mam 449g i to jeszcze nie moich... ^^
hyhy, jeszcze czego xp ja mam charowac stare a w zyciu, w dodatku moj brat siedzi na tym sprawnym kompie bo na nim pracuje , a ja siedze na tym gracie, wiec rysuje jak jego nie ma albo w nocy gonk

Akiko Tamashii

M-Teen

Delein
Nu, ja też sie już z wami żegnam. Sen jest podstawą mojej egzystencji, więc nie będę tu ślęcześ do trzeciej :3
do zobaczenia ^^
..3..
..2..
..1..
*puff*
*znika*

papa smile

Vykk
BeeWolf_san
Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh
narka...

Prinee nie twoich a czyich??

Kropki...... ^^ pozyczylam od niej na bluzke.... i teraz musze oddac....

eddh

Vykk

Delein
do zobaczenia ^^
..3..
..2..
..1..
*puff*
*znika*

papa Deli
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:28 pm

Prinee
Vykk
BeeWolf_san
Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh
narka...

Prinee nie twoich a czyich??

Kropki...... ^^ pozyczylam od niej na bluzke.... i teraz musze oddac....
aha no coz bywa...

Vykk

M-Teen

Prinee
M-Teen
Prinee

eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi....
biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding

no widzisz... razz !!!! a komp jest jeszce w jego pokoju (zreszta wiesz....) ty sie ciesz ze nie masz rodzenstwa biggrin
ciesze sie ^^

Akiko Tamashii
Prinee
Akiko Tamashii
M-Teen
Akiko Tamashii
a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_<
ile bierzesz za jedna?
teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala)

kurcze..... a moze bedzie pozniej jakas promocja.... ?:> ja mam 449g i to jeszcze nie moich... ^^
hyhy, jeszcze czego xp ja mam charowac stare a w zyciu, w dodatku moj brat siedzi na tym sprawnym kompie bo na nim pracuje , a ja siedze na tym gracie, wiec rysuje jak jego nie ma albo w nocy gonk

to ile bedziesz brala pozniej.....?

eddh

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:29 pm

M-Teen
Prinee
M-Teen
Prinee

ciesze sie ^^

ja tez xd
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:30 pm

sprzedac User Image czy nie sprzedac.. [za ile??] O TO JEST PYTNANIE sweatdrop

M-Teen

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:30 pm

Prinee
to ile bedziesz brala pozniej.....?

niewiem ....1k i cos, ale bede miala i sklepik wiec bedzie cennik za co ile biore , a ceny beda dochodzic do ponad 2k blaugh
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:31 pm

M-Teen

o moj boze.... m- teen ty nas kiedys zabijesz......zostaw ! ja tam juz nic nie sprzedaje razz (no chyba ze wyjatkowo mi sie nie podoba)
a co zrobilas z listem....?

eddh

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:31 pm

M-Teen
to jest dla kazdej plci czy tylko damskiej??moze ja bym kupil ale nie wiem jakbym w tym wygladal
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6429 6430 6431 6432 6433 6434 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games