Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6428 6429 6430 6431 6432 6433 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:18 pm

Prinee
Akiko Tamashii
a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_<

no to troche sie napracujesz.... biggrin
ja juz na nic nie zbieram..... zbieralam tylko na kapcie.... 20k razz

oj ja na moj ekwipunek bede potrzebowal ze 40tysiakow ale nie mam pojecia jak je zdobyc... sweatdrop
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:19 pm

Vykk
Akiko Tamashii
a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_<

mozesz pokazac jak to wyglada??bo jestem ciekaw co jest warte 300tysiecy...
to bedzie tyle warte User Image

Akiko Tamashii

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:19 pm

Akiko Tamashii
ile bierzesz za jedna?
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:20 pm

Prinee
M-Teen
Vykk ja siedze do 3 ^^ i zobaczymy razz

eek wiesz jak ty wygladasz..... jak czarna dziura.... blaugh
do kogo to bylo??

Vykk

eddh

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:21 pm

Delein
Prinee
Vykk
Prinee
Vykk
nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia...

mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami....
mozliwe ze o 3 nad ranem bedzie juz mozna otworzyc...a jesli nie to o 15 jutro znaczy dzisiaj blaugh

nieee no nie o 15 !!!! gonk nie chce mi sie czekac tyle czasu....

Pójdziesz spać, obudzisz się o bodajże 12, zjesz świąteczne śniadanie, pójdziesz gdzieśtam na spacer i na kompa :3

eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi....

Prinee
M-Teen

mnie sie podoba ^^ jeszcze zakupie do tgeo jakas kurtke i Outlow Biker pants ^^ to te czarne razz

M-Teen

BeeWolf_san

Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh

M-Teen
Akiko Tamashii
ile bierzesz za jedna?
teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala)

Akiko Tamashii

eddh

Vykk
Prinee
M-Teen

do kogo to bylo??

do m-teen biggrin
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:22 pm

jakoś wyleciałem z tematu wiec spadam cos naszkudzic....
narazie...

Ozzwald

Akiko Tamashii

BeeWolf_san
Dobranoc wam .... Do zobaczenia Rano wink Trzymajcie sie, rzycze wytrwalosci aby dosciedzieć do tej 3hmhm1 5 wink he ;D blaugh
papa! :]

Akiko Tamashii
M-Teen
Akiko Tamashii
ile bierzesz za jedna?
teraz jesli ktos wplaci na questa 1k to narysuje mu taka sygnaturke jaka ja mam (ofc z jego avem) ale nie wiem jak pozniej (pewnie wiecej ^^" bo bym sie zapracowala)

kurcze..... a moze bedzie pozniej jakas promocja.... ?:> ja mam 449g i to jeszcze nie moich... ^^

eddh

M-Teen

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:23 pm

Prinee

eee.... nie...... wstane okolo 9..... bede zdychala z nudy przez TV.... bo moj brat bvedzie siedzial na kompie... zjem sniadanie (swiateczne) i dalej bede zdychala przed TV bo moj debilny brat nie bedzie chcial mi dac wejsc na kompa.... i zas bede zdychala przez TV i wkacu sie wkurze....pojde do mamy zeby mu cos powiedziala i moj brat dopiero wtedy da mi wejsc !!!! razz (zawsze tak jest) a jak ja mu nie chce dac to mi grozi ze mi kabel odepnie !!!!! nienawidze moje brata..... niech juz konczy to 18 lat i sie wynosi....
biedne małe stworzonko *podchoidz i glaszcze swojego dupaska * wink heart blaugh 3nodding
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:24 pm

M-Teen
Prinee
M-Teen

mnie sie podoba ^^ jeszcze zakupie do tgeo jakas kurtke i Outlow Biker pants ^^ to te czarne razz

nie wiem co to jest.....

eddh

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 3:24 pm

BeeWolf_san
narka...

Prinee nie twoich a czyich??
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6428 6429 6430 6431 6432 6433 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games