Uber.Zer0
SirXin
Uber.Zer0
SirXin
Uber.Zer0
Witam panów Ozzyego i Beo , i Xin - Ty też mów mi po prosty " .0 " albo " 0 " - tak szybciej
xd A , btw - zauważyłem że Magicka znasz - ten komentarz nie był na Lightning bolcie w Tempescie ?
Lightning Bolt, ale ja to wziąłem z innego dodatku. cośtam Saga, ale nie pamiętam.
Urza's Saga - na tym dodatku skończyłem
xd Dokładnie ten dodatek. A co masz na myśli, że na nim skończyłeś?
Po prostu - gdy upadł Gambler po prostu skończyłem z Magickiem.
Miałem biało-czerwony deck : White dawał mi spoooro życia i cirle of protection , a red karty Direct Dmg.
Głównym źródłem utrzymania był u mnie Sierra's Sanctrum - legendary Land do White - za każdy enchantment dawał 1 mana.
I miałem zajebiste combo - Urza's bookcase i cotam jeszcze - pierwszy był artefaktem który dawał immune entchantmentom na spelle i abilities , a drugi odwrotnie - był entchantmentem i chronił artefakty
xd I wszyscy kur**** na czym świat stał jak wystawiałem Humility
xd ...szczerze mówiąc to nie wiem o czym gadacie...
...
...ale szczerze mówiąc mam to w du**e bo się Gaia wali i stąd idę chociaż dopiero przyszedłem...
stressed ...
...no to dobranoc Wam...idę ciupać w Baldura 1 (
stare bez głupich komentarzy, gram też w inne nowe gry, ale od Baldura po prostu nie da się oderwać...to jest po prostu cudo...
...albo w Manhunta pogram...może Painkillera...albo Hitman"Contracts...? no nie wiem...)
...no cóż w każdym razie trzymajcie się!
...Oyasuminasai!
...