|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:01 pm
kurcze nie moglem sie dobic...od mniej wiecej 10min... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:06 pm
Vykk kurcze nie moglem sie dobic...od mniej wiecej 10min... domokun nie tylko ty... wszystkich nas to chyba spotkalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:07 pm
koniec awarii PS miało być 7,5 !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:10 pm
nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:12 pm
Vykk nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia... mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:13 pm
Akiko Tamashii Ozzwald Akiko Tamashii System message (Fri Dec 24, 2004 2:59 pm) We will be testing a new server for the next few minutes, during which time there might be short outages. Sorry for the inconvenience. stare niech testuja, moze to poprawi wydajnosc gai... oby oby scream moze ryby zaczan w koncu działać!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia... mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami.... Właśnie, mnie tu ciekawośc żżera razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia... mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami.... mozliwe ze o 3 nad ranem bedzie juz mozna otworzyc...a jesli nie to o 15 jutro znaczy dzisiaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:15 pm
a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:16 pm
Vykk Prinee Vykk nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia... mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami.... mozliwe ze o 3 nad ranem bedzie juz mozna otworzyc...a jesli nie to o 15 jutro znaczy dzisiaj blaugh nieee no nie o 15 !!!! gonk nie chce mi sie czekac tyle czasu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:17 pm
Vykk ja siedze do 3 ^^ i zobaczymy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_< mozesz pokazac jak to wyglada??bo jestem ciekaw co jest warte 300tysiecy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii a ja sie pocieszam faktem ze jeszcze 8,3k i bede miala Emo Bag, pozniej zaloze kolejnego questa i shopa i bede zbierac na OMG hat *wzdycha* ktore podrozeje jeszcze bardzie i......tak se mysle.......bede musiala znalesc 300 klietow (300 sygnaturek do robienia) zeby kupic OMG @_< no to troche sie napracujesz.... biggrin ja juz na nic nie zbieram..... zbieralam tylko na kapcie.... 20k razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Vykk Prinee Vykk nudzi mi sie jak diabli...jestem ciekaw co tym razem zmienia... mogliby juz dac sie nacieszyc tymi prezentami.... mozliwe ze o 3 nad ranem bedzie juz mozna otworzyc...a jesli nie to o 15 jutro znaczy dzisiaj blaugh nieee no nie o 15 !!!! gonk nie chce mi sie czekac tyle czasu.... Pójdziesz spać, obudzisz się o bodajże 12, zjesz świąteczne śniadanie, pójdziesz gdzieśtam na spacer i na kompa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:18 pm
M-Teen Vykk ja siedze do 3 ^^ i zobaczymy razz eek wiesz jak ty wygladasz..... jak czarna dziura.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|