|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:45 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink Ale nadal nie możesz pić winka, biggrin haha .... xp Witajcie moje bałwanki.... whee Rozrzuca małe paczuszki ..hahaha... no czesc... pijemy cos jutro..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ciiiicha noooc święęęta noooc! Jak tam Patataje wam Wigilia mija? biggrin fantastycznie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink Ale nadal nie możesz pić winka, biggrin haha .... xp Witajcie moje bałwanki.... whee Rozrzuca małe paczuszki ..hahaha... tata mi pozwala, nawet z nim pije, tylko mama nigdy nie kaze stare jakas inna i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen Ozzwald no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp a kto ci taki ciezar kazal dzwigac..? wink tez trenowałam karate 75 roku ale :p nah nah ^^ ale etraz już nie moge crying crying crying *mierzy ja wzrokiem stare * 75??ciebie chyba jeszcze wtedy na siwecie nie bylo czesc smile moglbys sie domyslic chodzilo o 7,5 roku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:46 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink Ale nadal nie możesz pić winka, biggrin haha .... xp Witajcie moje bałwanki.... whee Rozrzuca małe paczuszki ..hahaha... heeej *lapie paczuszke i rozpakowuje* a co tam w srodku jest? bielizna? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink ale mnie podobno ze wzgledow zdrowotnych nie wolno siedziec do pozna sweatdrop to tylko taka wymowka, poprostu chca zaoszczedzic na kasie (rachunki za prad) wink i zeby byl spokoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii tata mi pozwala, nawet z nim pije, tylko mama nigdy nie kaze stare jakas inna i tyle xp Biedna Aki ... głasQ głasq ... Daje małą paczuszke, masz prezęcik... Ozz[a]y ... no mysle jutro u mnie obiad tak mi sie zdaje wiec wink okazja jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:47 pm
Akiko Tamashii sweet_chii Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink ale mnie podobno ze wzgledow zdrowotnych nie wolno siedziec do pozna sweatdrop to tylko taka wymowka, poprostu chca zaoszczedzic na kasie (rachunki za prad) wink i zeby byl spokoj oj tak popieram moi maja tak samo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:48 pm
M-Teen Delein Ciiiicha noooc święęęta noooc! Jak tam Patataje wam Wigilia mija? biggrin fantastycznie ^_^ No, w końcu jedna pozytywna wypowiedź ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:58 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii tata mi pozwala, nawet z nim pije, tylko mama nigdy nie kaze stare jakas inna i tyle xp Biedna Aki ... głasQ głasq ... Daje małą paczuszke, masz prezęcik... Ozz[a]y ... no mysle jutro u mnie obiad tak mi sie zdaje wiec wink okazja jest. tylko nie Ozza wiesz ze nie lubie jak sie tak odmienia moj nick... domokun mam wziac jakis chajs czy butelke...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:59 pm
System message (Fri Dec 24, 2004 2:59 pm)
We will be testing a new server for the next few minutes, during which time there might be short outages. Sorry for the inconvenience.
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:00 pm
sweet_chii heeej *lapie paczuszke i rozpakowuje* a co tam w srodku jest? bielizna? eek Tylko nie mow ze ci sie nie podoba. !?!? x_X Ozz nie wiem nie wiem serio nie wiem ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:00 pm
Akiko Tamashii System message (Fri Dec 24, 2004 2:59 pm) We will be testing a new server for the next few minutes, during which time there might be short outages. Sorry for the inconvenience. stare niech testuja, moze to poprawi wydajnosc gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:01 pm
Ozzwald Akiko Tamashii System message (Fri Dec 24, 2004 2:59 pm) We will be testing a new server for the next few minutes, during which time there might be short outages. Sorry for the inconvenience. stare niech testuja, moze to poprawi wydajnosc gai... oby oby scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:01 pm
Akiko Tamashii System message (Fri Dec 24, 2004 2:59 pm) We will be testing a new server for the next few minutes, during which time there might be short outages. Sorry for the inconvenience. stare to chyba dobrze, nie? mzoe nie bedzie wiecej problemow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|