|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:31 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp a kto ci taki ciezar kazal dzwigac..? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:34 pm
działaja ryby - nie chche mi sie sprawdzać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:34 pm
Vykk to popros tate zeby pomogl albo szanmtyarzuj siore!!!!!!!!!! blaugh xd oni sa nieugieci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:36 pm
sweet_chii Vykk to popros tate zeby pomogl albo szanmtyarzuj siore!!!!!!!!!! blaugh xd oni sa nieugieci xp no to już jest problem... ake nie ma podobno sytuacji bez wyjscia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:36 pm
sweet_chii Vykk to popros tate zeby pomogl albo szanmtyarzuj siore!!!!!!!!!! blaugh xd oni sa nieugieci xp ehh szkoda gadac moi starzy tez mnie zaginaja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:39 pm
ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:40 pm
Ozzwald no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp a kto ci taki ciezar kazal dzwigac..? wink tez trenowałam karate 75 roku ale :p nah nah ^^ ale etraz już nie moge crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen działaja ryby - nie chche mi sie sprawdzać razz nie mam pojecia mnie tez sie nie chce sprawdzac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciiiicha noooc święęęta noooc! Jak tam Patataje wam Wigilia mija? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:41 pm
Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink ale mnie podobno ze wzgledow zdrowotnych nie wolno siedziec do pozna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:42 pm
M-Teen Ozzwald no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp a kto ci taki ciezar kazal dzwigac..? wink tez trenowałam karate 75 roku ale :p nah nah ^^ ale etraz już nie moge crying crying crying *mierzy ja wzrokiem stare * 75??ciebie chyba jeszcze wtedy na siwecie nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:43 pm
M-Teen Ozzwald no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp a kto ci taki ciezar kazal dzwigac..? wink tez trenowałam karate 75 roku ale :p nah nah ^^ ale etraz już nie moge crying crying crying przykre sad , ja sie teraz przerzucam na taniec nowoczesny i tennis (wczesniej trenowalam jeszcze towarzyski)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ciiiicha noooc święęęta noooc! Jak tam Patataje wam Wigilia mija? biggrin eee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ha moi rodzice wiedza ze nie maja nic do gadania, w sprawach kompow i paru innych rzeczy to my(czyli ja i moi bracia) zadzimy w tym domu xd a siedzimy do ktorej mamy ochote, bo juz sie przyzwyczaili wink Ale nadal nie możesz pić winka, biggrin haha .... xp Witajcie moje bałwanki.... whee Rozrzuca małe paczuszki ..hahaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ciiiicha noooc święęęta noooc! Jak tam Patataje wam Wigilia mija? biggrin mija mija powoli ale mija :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|