Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6424 6425 6426 6427 6428 6429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:17 pm

sweet_chii
Ozzwald
Vykk
sweet_chii
siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun

to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif
ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac..
mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy
mi też ale moja ostatnia noc była wyczerpująca... bo o 4 poszedlem spac ale okazało sie ze luzko mi sie popsulo i spalem na bacznosc na zlorzonym luzku ktore mialo niestey 50 cm... a dotego zaczeli mi wysylac zyczenia od 8 rano... dzisiaj tez mnie to czeka tyle ze chyba juz zyczen nie beda wysylac... crying
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:17 pm

Ozzwald
sweet_chii
Ozzwald
sweet_chii
siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun
a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...?
to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty
to niby dlaczego masz walczyc z siostra...?

no wlasnie??

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:18 pm

Ozzwald
mi też ale moja ostatnia noc była wyczerpująca... bo o 4 poszedlem spac ale okazało sie ze luzko mi sie popsulo i spalem na bacznosc na zlorzonym luzku ktore mialo niestey 50 cm... a dotego zaczeli mi wysylac zyczenia od 8 rano... dzisiaj tez mnie to czeka tyle ze chyba juz zyczen nie beda wysylac... crying
a jak ja sie wkurzylam rano na te zyczenia.... domokun .... leze sobie w lozku, jest 11 (rano) a mnie tu sms budzi gonk
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:19 pm

Ozzwald
sweet_chii
Ozzwald
Vykk
sweet_chii

to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif
ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac..
mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy
wspolczuje stary...dzisiaj tez siedzimy do 4?? xd

Vykk

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:19 pm

Vykk
Ozzwald
sweet_chii
Ozzwald
sweet_chii
a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...?
to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty
to niby dlaczego masz walczyc z siostra...?

no wlasnie??
cho-re sweatdrop
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:20 pm

Vykk

no wlasnie??
bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop

sweet_chii

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:21 pm

Akiko Tamashii
heh, niestety ja moge pomarzyc tylko o piciu winka ( whee ) moja mama jak jest w domu to tza trzymac sie z daleka od barku sweatdrop , musze poczekac jak jej nie bedzie ...czyli w nastepnym tygodniu gonk
haha a ja mam ta wygoda ze jak chce pic to pije i matka mi nie przeszkadza... biggrin
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:21 pm

sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
niech sie leczy sweatdrop

Akiko Tamashii

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:22 pm

Vykk
wspolczuje stary...dzisiaj tez siedzimy do 4?? xd
najchetniej przesiedzial bym cala noc bo spanie na bacznosc mnie przeraza.... gonk
ale nie mam kawy w domu...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:22 pm

Akiko Tamashii
sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
ha... co dzien jej to mowie!!

sweet_chii

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:25 pm

sweet_chii
Akiko Tamashii
sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
heh sweatdrop do niej poprostu to nie dociera ze jest chora
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:25 pm

sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh

Ozz zazdroszcze...ja mialem prze 2 tygodnie zbunkrowana butelke po komandosie bo ktos mi podrzucil do mojej kostki przed wyjsiciemz imprezy...wrocielm do domku wyspalem sie a w pn rano przed wyjscie stwirdzilem ze musze sie spakowac i okazalo sie ze mam butelke po komandosie...zapelnilem plecak tak ze prawie sie nie miesila wiec schowalem ja na wcisk do mojego pudeleczka ktore az peklo troche od niej bo byla za duza...i tak lezala sobie przez 3 tyognie..jak pamietalem zeby ja wyrzucic to znowu nie mialem jak a jak mialem jak to zapominalme o niej ale wyrzucilem ja 2 dni temu xd i juz mam problem z glowy... blaugh

Vykk

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:27 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh

Ozz zazdroszcze...ja mialem prze 2 tygodnie zbunkrowana butelke po komandosie bo ktos mi podrzucil do mojej kostki przed wyjsiciemz imprezy...wrocielm do domku wyspalem sie a w pn rano przed wyjscie stwirdzilem ze musze sie spakowac i okazalo sie ze mam butelke po komandosie...zapelnilem plecak tak ze prawie sie nie miesila wiec schowalem ja na wcisk do mojego pudeleczka ktore az peklo troche od niej bo byla za duza...i tak lezala sobie przez 3 tyognie..jak pamietalem zeby ja wyrzucic to znowu nie mialem jak a jak mialem jak to zapominalme o niej ale wyrzucilem ja 2 dni temu xd i juz mam problem z glowy... blaugh
też sie kiedys tak krylem... ale to nie bylo takie zle to prawie jak zabawa w podchody.. blaugh
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:28 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp

Akiko Tamashii
sweet_chii
Akiko Tamashii
heh sweatdrop do niej poprostu to nie dociera ze jest chora

zwykle nie dociera

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:31 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk

no wlasnie??
no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp

to popros tate zeby pomogl albo szanmtyarzuj siore!!!!!!!!!! blaugh xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6424 6425 6426 6427 6428 6429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games