|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:17 pm
sweet_chii Ozzwald Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac.. mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy mi też ale moja ostatnia noc była wyczerpująca... bo o 4 poszedlem spac ale okazało sie ze luzko mi sie popsulo i spalem na bacznosc na zlorzonym luzku ktore mialo niestey 50 cm... a dotego zaczeli mi wysylac zyczenia od 8 rano... dzisiaj tez mnie to czeka tyle ze chyba juz zyczen nie beda wysylac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:17 pm
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...? to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty to niby dlaczego masz walczyc z siostra...? no wlasnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:18 pm
Ozzwald mi też ale moja ostatnia noc była wyczerpująca... bo o 4 poszedlem spac ale okazało sie ze luzko mi sie popsulo i spalem na bacznosc na zlorzonym luzku ktore mialo niestey 50 cm... a dotego zaczeli mi wysylac zyczenia od 8 rano... dzisiaj tez mnie to czeka tyle ze chyba juz zyczen nie beda wysylac... crying a jak ja sie wkurzylam rano na te zyczenia.... domokun .... leze sobie w lozku, jest 11 (rano) a mnie tu sms budzi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:19 pm
Ozzwald sweet_chii Ozzwald Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac.. mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy mi też ale moja ostatnia noc była wyczerpująca... bo o 4 poszedlem spac ale okazało sie ze luzko mi sie popsulo i spalem na bacznosc na zlorzonym luzku ktore mialo niestey 50 cm... a dotego zaczeli mi wysylac zyczenia od 8 rano... dzisiaj tez mnie to czeka tyle ze chyba juz zyczen nie beda wysylac... crying wspolczuje stary...dzisiaj tez siedzimy do 4?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:19 pm
Vykk Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...? to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty to niby dlaczego masz walczyc z siostra...? no wlasnie?? cho-re sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:20 pm
bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:21 pm
Akiko Tamashii heh, niestety ja moge pomarzyc tylko o piciu winka ( whee ) moja mama jak jest w domu to tza trzymac sie z daleka od barku sweatdrop , musze poczekac jak jej nie bedzie ...czyli w nastepnym tygodniu gonk haha a ja mam ta wygoda ze jak chce pic to pije i matka mi nie przeszkadza... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:21 pm
sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop niech sie leczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:22 pm
Vykk wspolczuje stary...dzisiaj tez siedzimy do 4?? xd najchetniej przesiedzial bym cala noc bo spanie na bacznosc mnie przeraza.... gonk ale nie mam kawy w domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:22 pm
Akiko Tamashii sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop niech sie leczy sweatdrop ha... co dzien jej to mowie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:25 pm
sweet_chii Akiko Tamashii sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop niech sie leczy sweatdrop ha... co dzien jej to mowie!! heh sweatdrop do niej poprostu to nie dociera ze jest chora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:25 pm
sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh Ozz zazdroszcze...ja mialem prze 2 tygodnie zbunkrowana butelke po komandosie bo ktos mi podrzucil do mojej kostki przed wyjsiciemz imprezy...wrocielm do domku wyspalem sie a w pn rano przed wyjscie stwirdzilem ze musze sie spakowac i okazalo sie ze mam butelke po komandosie...zapelnilem plecak tak ze prawie sie nie miesila wiec schowalem ja na wcisk do mojego pudeleczka ktore az peklo troche od niej bo byla za duza...i tak lezala sobie przez 3 tyognie..jak pamietalem zeby ja wyrzucic to znowu nie mialem jak a jak mialem jak to zapominalme o niej ale wyrzucilem ja 2 dni temu xd i juz mam problem z glowy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:27 pm
Vykk sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh Ozz zazdroszcze...ja mialem prze 2 tygodnie zbunkrowana butelke po komandosie bo ktos mi podrzucil do mojej kostki przed wyjsiciemz imprezy...wrocielm do domku wyspalem sie a w pn rano przed wyjscie stwirdzilem ze musze sie spakowac i okazalo sie ze mam butelke po komandosie...zapelnilem plecak tak ze prawie sie nie miesila wiec schowalem ja na wcisk do mojego pudeleczka ktore az peklo troche od niej bo byla za duza...i tak lezala sobie przez 3 tyognie..jak pamietalem zeby ja wyrzucic to znowu nie mialem jak a jak mialem jak to zapominalme o niej ale wyrzucilem ja 2 dni temu xd i juz mam problem z glowy... blaugh też sie kiedys tak krylem... ale to nie bylo takie zle to prawie jak zabawa w podchody.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:28 pm
Vykk sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp Akiko Tamashii sweet_chii Akiko Tamashii niech sie leczy sweatdrop ha... co dzien jej to mowie!! heh sweatdrop do niej poprostu to nie dociera ze jest chora zwykle nie dociera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:31 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii bo ona jest wyczulona na dzwiek klikania... sweatdrop no tak wpspominalas wczoraj..to wieczorem zabieraj kompa do siebie... blaugh a rano przestawiaj spowrotem w ten sposb bedziesz dluzej siedziec.... blaugh no wiesz.... karate trenowalam z 7 lat ale 18 calowego monitora nie umiem podniesc xp to popros tate zeby pomogl albo szanmtyarzuj siore!!!!!!!!!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|