|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:06 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii dark wampirek No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^ ITUM! *wampi znika w obłokach dymu smile * papapatki wszyscy nas opuszczaja.... sad no wlasnie cos cicho sie zaczyna robic a mnie tez chca zaraz wywalac z kompa ale nie dam sie domokun , bede walczyc domokun walcz wqalcz bo jeszcze troche i nie bede mial z kim gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:07 pm
siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:08 pm
sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:09 pm
sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:09 pm
Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif *glaszcze po glowce* spoko spoko... nie zostaniesz sam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:10 pm
Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:11 pm
Ozzwald sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...? to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:11 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif *glaszcze po glowce* spoko spoko... nie zostaniesz sam wink yay!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:12 pm
kuna...ale ludzie maja jazdy xd tu gadaliscie o aloholach i jak sie kto zalewa ja tym czasem jeszcze czytalam topik o tych powaznych tematach ^^"...bosh....normalnie mozna zwariowac, smiac i plakac sweatdrop ahhh..... sweatdrop mam ochote sie napic xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:12 pm
Ozzwald Vykk sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac.. mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:13 pm
Akiko Tamashii kuna...ale ludzie maja jazdy xd tu gadaliscie o aloholach i jak sie kto zalewa ja tym czasem jeszcze czytalam topik o tych powaznych tematach ^^"...bosh....normalnie mozna zwariowac, smiac i plakac sweatdrop ahhh..... sweatdrop mam ochote sie napic xd wink heeeja biggrin , przynajmniej jedna osoba przybyla na miejsce tych ktore nas opuscily
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:14 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...? to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty to straszne... domokun scream domokun wzruszyla mnie twoja historia xd Akiko tylko nie przesadzaj...ja tezx bym sie napil bro z malinami gotowane..oj tsak przydaloby mi sie bo mam nosek zatkany chyba sie dzisiaj przezeibilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:15 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...? to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty to niby dlaczego masz walczyc z siostra...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:16 pm
Vykk to straszne... domokun scream domokun wzruszyla mnie twoja historia xd no ja mysle... xd , ale do tego trzeba dodac, ze jak ja klikam w przedpokoju to mojej siostrze to przeszkadza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:16 pm
heh, niestety ja moge pomarzyc tylko o piciu winka ( whee ) moja mama jak jest w domu to tza trzymac sie z daleka od barku sweatdrop , musze poczekac jak jej nie bedzie ...czyli w nastepnym tygodniu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|