Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6423 6424 6425 6426 6427 6428 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:06 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
dark wampirek
No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^

ITUM!

*wampi znika w obłokach dymu smile *

papapatki

wszyscy nas opuszczaja.... sad

no wlasnie cos cicho sie zaczyna robic

a mnie tez chca zaraz wywalac z kompa ale nie dam sie domokun , bede walczyc domokun

walcz wqalcz bo jeszcze troche i nie bede mial z kim gadac
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:07 pm

siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:08 pm

sweet_chii
siostra poszla sie myc... blaugh no to mam jeszcze przynajmniej 15 minut do rozpoczecia walki domokun

to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:09 pm

sweet_chii
a ty dzielisz pokoj z siostra czy komputer stoi w jej pokoju...?

Ozzwald

sweet_chii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:09 pm

Vykk
sweet_chii

to dobrze bo jush myslalem ze za chwile ozz wyskoczy z pomyslem ze on tez spada i wtedy bym zostal sam...snif snif
*glaszcze po glowce* spoko spoko... nie zostaniesz sam wink
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:10 pm

Vykk
sweet_chii

ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac..

Ozzwald

sweet_chii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:11 pm

Ozzwald
sweet_chii
to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:11 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii

*glaszcze po glowce* spoko spoko... nie zostaniesz sam wink

yay!!

Vykk

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:12 pm

kuna...ale ludzie maja jazdy xd tu gadaliscie o aloholach i jak sie kto zalewa ja tym czasem jeszcze czytalam topik o tych powaznych tematach ^^"...bosh....normalnie mozna zwariowac, smiac i plakac sweatdrop
ahhh..... sweatdrop mam ochote sie napic xd wink
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:12 pm

Ozzwald
Vykk
sweet_chii

ja się nigdzie nie wybieram.. tak mi się wydaje że jeszcze nie chce mi się spac..
mnie sie zwykle zaczyna chciec spac o 2.30 w nocy

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:13 pm

Akiko Tamashii
kuna...ale ludzie maja jazdy xd tu gadaliscie o aloholach i jak sie kto zalewa ja tym czasem jeszcze czytalam topik o tych powaznych tematach ^^"...bosh....normalnie mozna zwariowac, smiac i plakac sweatdrop
ahhh..... sweatdrop mam ochote sie napic xd wink
heeeja biggrin , przynajmniej jedna osoba przybyla na miejsce tych ktore nas opuscily
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:14 pm

sweet_chii
Ozzwald
sweet_chii
to jest tak: ja mam swoj pokoj bez komputera, moja siostra ma swoj pokoj ze swoim komputerem ale ja siedze w przedpokoju na komputerze wlasnosci mojej i taty

to straszne... domokun scream domokun wzruszyla mnie twoja historia xd

Akiko tylko nie przesadzaj...ja tezx bym sie napil bro z malinami gotowane..oj tsak przydaloby mi sie bo mam nosek zatkany chyba sie dzisiaj przezeibilem...

Vykk

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:15 pm

sweet_chii
Ozzwald
sweet_chii
to niby dlaczego masz walczyc z siostra...?
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:16 pm

Vykk

to straszne... domokun scream domokun wzruszyla mnie twoja historia xd
no ja mysle... xd , ale do tego trzeba dodac, ze jak ja klikam w przedpokoju to mojej siostrze to przeszkadza...

sweet_chii

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 2:16 pm

heh, niestety ja moge pomarzyc tylko o piciu winka ( whee ) moja mama jak jest w domu to tza trzymac sie z daleka od barku sweatdrop , musze poczekac jak jej nie bedzie ...czyli w nastepnym tygodniu gonk
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6423 6424 6425 6426 6427 6428 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games