|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:56 pm
sweet_chii wysluchajcie nowiny: przeniosa mi kompa do mojego pokoju!!!!! *tu nastepuje okrzyk i taniec radosci* biggrin biggrin biggrin Nyo, ja nawet nie moge o tym marzyc xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dziekuje wampirek, dzikuje sweet chii *przytula obydwie* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol.. zmykam..paptki wam whee paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:58 pm
M-Teen dziekuje wampirek, dzikuje sweet chii *przytula obydwie* ^^ nie ma za co xd ja jestem bardzo pomocna (choc wszyscy mowia, ze raczej przemadrzala xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek sweet_chii wysluchajcie nowiny: przeniosa mi kompa do mojego pokoju!!!!! *tu nastepuje okrzyk i taniec radosci* biggrin biggrin biggrin Nyo, ja nawet nie moge o tym marzyc xD niby dlaczego... moze kiedys sie uda.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen dziekuje wampirek, dzikuje sweet chii *przytula obydwie* ^^ Zaden problem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:59 pm
no jednak lece- moze wróce póxniej
papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:00 pm
No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^
ITUM!
*wampi znika w obłokach dymu smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:01 pm
dark wampirek No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^ ITUM! *wampi znika w obłokach dymu smile * narka dark...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:01 pm
dark wampirek No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^ ITUM! *wampi znika w obłokach dymu smile * papapatki wszyscy nas opuszczaja.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:03 pm
juz sie nie lapie kto ucieka wiec napisze tak.. zegnam wszystkich opuszczajacych nas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:03 pm
sweet_chii dark wampirek No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^ ITUM! *wampi znika w obłokach dymu smile * papapatki wszyscy nas opuszczaja.... sad no wlasnie cos cicho sie zaczyna robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:04 pm
Vykk sweet_chii dark wampirek No to i ja się zbieram ^^ Żegnam wszystkich, którzy jeszcze wytrwali ^_______^ ITUM! *wampi znika w obłokach dymu smile * papapatki wszyscy nas opuszczaja.... sad no wlasnie cos cicho sie zaczyna robic a mnie tez chca zaraz wywalac z kompa ale nie dam sie domokun , bede walczyc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 2:05 pm
sweet_chii a mnie tez chca zaraz wywalac z kompa ale nie dam sie domokun , bede walczyc domokun walcz.. masz moje poparcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|