|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace... ale ja nic zlego nie robie O.o .. zlego nie koniecznie ale zaskakujesz mnie sowimi mozliwosciami m.in. tleportacja i rozkami ktorych z reszta nigdy nie widzialem na twojej glowce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra mykam papa 3nodding Narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:43 pm
sweet_chii czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh jedynie moge ci dać 2000g....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald tak tylko się pytałem.. ja nie mam złych zamiarow... biggrin to po co wogole ten alkohol? ninja dla kurazu bo ja bardzo niesmialy chlopiec jestem... taaaaa..... to ty sobie lykniesz a ja popatrze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel Vykk przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace... ale ja nic zlego nie robie O.o .. zlego nie koniecznie ale zaskakujesz mnie sowimi mozliwosciami m.in. tleportacja i rozkami ktorych z reszta nigdy nie widzialem na twojej glowce nie widziales moich roozkoow ??!! O.o ... lol.. chwileczke.. nio fakt ze dawno ich nie mialam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:44 pm
Ozzwald sweet_chii czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh jedynie moge ci dać 2000g.... ozzy jestes rozrzutny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh jedynie moge ci dać 2000g.... kasy nie potrzebuje sweatdrop ... potrzebuje trunki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Vykk dark wampirek [No wlasnie ==" Moi znajomi jak juz pija to albo konczy sie to pod stolem albo słuchaniem szumu morza xDDDDD albo muszli klozetowej jesli takowa jest w poblizu...lub jesli ktos zdazy do niej dotrzec... xd Właśnie o tym m :] Nie wiesz, że jak wsadzisz głowę do muszli w pieknym akcie puszczania pawia to słyszysz szum morza?? xDDDDDDD domyslilem sie tylko ze moj kumpel slyszal szum morza gdy lezal przy glosniku od radia...ktore z reszta nie gralo zbyt glosno ale nie tez cicho...wiec ludzie moga byc w roznyuch stanach agonii i rozkladu zwlok w roznych miejscach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:45 pm
nio .. jush .. tajniacki powroot roozkoof whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:46 pm
sweet_chii taaaaa..... to ty sobie lykniesz a ja popatrze domokun chyba bym nie lyknal bo to bylo by nie kulturalne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:47 pm
Falcone Ozzwald sweet_chii czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh jedynie moge ci dać 2000g.... ozzy jestes rozrzutny sweatdrop Bo ja jestem Hrabia Ozzwald Monte Christo... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:47 pm
mam pytanie czy w trunkach można zanelźć to samo co w pink albo blu boxsach? question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|