|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:37 pm
Vykk M-Teen widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie... ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:37 pm
tak tylko się pytałem.. ja nie mam złych zamiarow... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:38 pm
M-Teen Vykk M-Teen widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie... ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare tez chce eventa crying nie wspominajac o tym, ze przedwczoraj dostalam blue boxa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:38 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk ej no to nie fair nie wiedzialem ze mozna sie teleportowac...a tymbardziej ze ty mozesz... Ozz zalezy od punktu widzenia...jesli stwierdzi ze po 2 butelkach konczy i ze jest w stanie funkcjonowacv to z nogiem sprawa sesese xd musze sie jeszcze nauczyc o tobie..zeby wiedziec jak sie wobec ciebie ucikac do podstepow... nie loobisz tajniackich przytulasoow ?? sad przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:39 pm
sweet_chii tez chce eventa crying nie wspominajac o tym, ze przedwczoraj dostalam blue boxa xd Nyoo, a ja juz dawno nic nie dostałam... Nie obraziłabym się za pinboxa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald tak tylko się pytałem.. ja nie mam złych zamiarow... biggrin to po co wogole ten alkohol? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Lina-san dark wampirek Lethiel nio wlasnie.. whee .. ja tam nie potrzebooje alkocholu zeby sie dobrze bawic 3nodding Zgadzam sie. Ja alkoholu nie pije wink Ciągam tylko pijanych znajomych xD W sylwka wszyscy leżeli nieprzytomni, a ja i gospodyni (ona jeszcze była w stanie utrzymać się na nogach) po nich sprzątałyśmy xp A ja jestem zdania ze alkohol moze byc ale wszytko w granicach rozsądku... jak ja nie lubie jak mojej kolezance juz sie zaczyna krecic w głowie a ona dalje pije tyle by lezec potem pod stołem xp No wlasnie ==" Moi znajomi jak juz pija to albo konczy sie to pod stolem albo słuchaniem szumu morza xDDDDD albo muszli klozetowej jesli takowa jest w poblizu...lub jesli ktos zdazy do niej dotrzec... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace... ale ja nic zlego nie robie O.o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:40 pm
dobra mykam papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Vykk M-Teen widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie... ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare poznalem i sie zadowolilem faktem...moze niedlugo ja sma zamieszcze fotke...tylko to niedlugo moze potrwac jakis czas jeszcze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:41 pm
sweet_chii M-Teen Vykk M-Teen widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie... ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare tez chce eventa crying nie wspominajac o tym, ze przedwczoraj dostalam blue boxa xd widzisz zaczyna sie a dalej juz nastepni sie w kolecje ustawiaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:42 pm
sweet_chii Ozzwald tak tylko się pytałem.. ja nie mam złych zamiarow... biggrin to po co wogole ten alkohol? ninja dla kurazu bo ja bardzo niesmialy chlopiec jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|