Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6419 6420 6421 6422 6423 6424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:36 pm

Czarny
Dobra, ja już lecę!
Papa!

Nara ^^
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:37 pm

Vykk
M-Teen
widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim
nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie...
ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare

M-Teen

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:37 pm

sweet_chii
uwazaj bo xd
tak tylko się pytałem.. ja nie mam złych zamiarow... biggrin
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:38 pm

M-Teen
Vykk
M-Teen
widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim
nieprawda ja slyszalem o pinklinku ale wole niekomentowac bo jeszcze wybuchnie 1sza wojna gaiowa o pinklinki i niesprawdieliwosc oraz rownouprawnienie...
ha pink linka przed nim był jeszcze jeden post o moich włosach bo chciałes znac ich dlugosc! czy ktos tam... evil nieważne... stare stare stare
tez chce eventa crying nie wspominajac o tym, ze przedwczoraj dostalam blue boxa xd

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:38 pm

Lethiel
Vykk
Lethiel
Vykk
ej no to nie fair nie wiedzialem ze mozna sie teleportowac...a tymbardziej ze ty mozesz...

Ozz zalezy od punktu widzenia...jesli stwierdzi ze po 2 butelkach konczy i ze jest w stanie funkcjonowacv to z nogiem sprawa

sesese xd
musze sie jeszcze nauczyc o tobie..zeby wiedziec jak sie wobec ciebie ucikac do podstepow...

nie loobisz tajniackich przytulasoow ?? sad

przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:39 pm

sweet_chii
tez chce eventa crying nie wspominajac o tym, ze przedwczoraj dostalam blue boxa xd

Nyoo, a ja juz dawno nic nie dostałam... Nie obraziłabym się za pinboxa razz

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100

sweet_chii

Ozzwald
sweet_chii
uwazaj bo xd
to po co wogole ten alkohol? ninja

dark wampirek
Lina-san
dark wampirek
Lethiel
nio wlasnie.. whee .. ja tam nie potrzebooje alkocholu zeby sie dobrze bawic 3nodding

Zgadzam sie. Ja alkoholu nie pije wink Ciągam tylko pijanych znajomych xD W sylwka wszyscy leżeli nieprzytomni, a ja i gospodyni (ona jeszcze była w stanie utrzymać się na nogach) po nich sprzątałyśmy xp

A ja jestem zdania ze alkohol moze byc ale wszytko w granicach rozsądku... jak ja nie lubie jak mojej kolezance juz sie zaczyna krecic w głowie a ona dalje pije tyle by lezec potem pod stołem xp

No wlasnie ==" Moi znajomi jak juz pija to albo konczy sie to pod stolem albo słuchaniem szumu morza xDDDDD

albo muszli klozetowej jesli takowa jest w poblizu...lub jesli ktos zdazy do niej dotrzec... xd

Vykk

Lethiel

Tipsy Lunatic

Vykk
przytulas z bogiem sprawa...ale *konspiracja* ninja nie lubie byc nie milo zaskakiwany...bo jakos ludzie upodobali sobie mnie ciagle czyms zaskakiwac a to potrafi byc denerwujace...

ale ja nic zlego nie robie O.o ..
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:40 pm

dobra mykam papa 3nodding

Falcone

Vykk

M-Teen
Vykk
M-Teen

poznalem i sie zadowolilem faktem...moze niedlugo ja sma zamieszcze fotke...tylko to niedlugo moze potrwac jakis czas jeszcze razz

czy ktos mi da dwa trunki za blue boxa, tak by the way?? blaugh

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:41 pm

sweet_chii
M-Teen
Vykk
M-Teen
widzisz zaczyna sie a dalej juz nastepni sie w kolecje ustawiaja...
PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:41 pm

[ Message temporarily off-line ]

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100

Ozzwald

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 1:42 pm

sweet_chii
Ozzwald
sweet_chii
uwazaj bo xd
to po co wogole ten alkohol? ninja
dla kurazu bo ja bardzo niesmialy chlopiec jestem...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6419 6420 6421 6422 6423 6424 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games