|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:24 pm
sweet_chii Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted jak dobrze, ze jestem abstynentka eek nio wlasnie.. whee .. ja tam nie potrzebooje alkocholu zeby sie dobrze bawic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:24 pm
sweet_chii Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted jak dobrze, ze jestem abstynentka eek NIedługo- zaniedługo sylwester... muahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:25 pm
*wygląda zza framugi* Hej, Lethiel! eek Jesteś niebieska?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:25 pm
czyshbyc nie doczytal sie postu wyshej ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:26 pm
Lethiel Vykk jesli dosiegniesz razz ostrzegam ze ciezko jest sie dostac na sufit przecietnej osobce razz a kto powiedzial ze ja przecietna 3nodding blaugh *roozki polyskooją* *unosi siem do sufitu* *przytuuul* blaugh rozki??hmm lepiej zeby ja nie pokazal swoich twisted *natychmiastowa zmiana przyczepnosci..spada na ziemie na jedna reke odibja sie do tylu iladuje na 2 nogach* i co ty lethi na to?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Hej, Lethiel! eek Jesteś niebieska? witaj *przytuuuuuuuuuuul* ty tesh whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nio wlasnie.. whee .. ja tam nie potrzebooje alkocholu zeby sie dobrze bawic 3nodding Zgadzam sie. Ja alkoholu nie pije wink Ciągam tylko pijanych znajomych xD W sylwka wszyscy leżeli nieprzytomni, a ja i gospodyni (ona jeszcze była w stanie utrzymać się na nogach) po nich sprzątałyśmy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:27 pm
Vykk Lethiel Vykk jesli dosiegniesz razz ostrzegam ze ciezko jest sie dostac na sufit przecietnej osobce razz a kto powiedzial ze ja przecietna 3nodding blaugh *roozki polyskooją* *unosi siem do sufitu* *przytuuul* blaugh rozki??hmm lepiej zeby ja nie pokazal swoich twisted *natychmiastowa zmiana przyczepnosci..spada na ziemie na jedna reke odibja sie do tylu iladuje na 2 nogach* i co ty lethi na to?? twisted hm... *ladooje na ziemi* *pojawia sie za nim* skok na szyje* xd nie masz szans blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:28 pm
Lethiel sweet_chii Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted jak dobrze, ze jestem abstynentka eek nio wlasnie.. whee .. ja tam nie potrzebooje alkocholu zeby sie dobrze bawic 3nodding Oto słowa rozsądnej dziewczyny xp - Tak mówi moja wychowawczyni... POZDRO DAL PANI DZIERWY xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
widze ze nikt mnie nie słucha! cry crying cry ide zdobywac nagrody samotnie exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Głupi, głupi, głupi! Przecież to Friendlist! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted jak dobrze, ze jestem abstynentka eek no ale ze mną tej jednej lampki wina byś nie wypiła... potem drugiej, trzeciej... potem znowu pierwszej z drugiej butelki... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:29 pm
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Hej, Lethiel! eek Jesteś niebieska? witaj *przytuuuuuuuuuuul* ty tesh whee blaugh Chodzi mi o nicka... Masza go na niebiesko. Dlaczego? nio wiem.. ty tesh.. bo mam cie na liscie przyjaciool 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:29 pm
herubinek Oto słowa rozsądnej dziewczyny xp - Tak mówi moja wychowawczyni... POZDRO DAL PANI DZIERWY xd xd xd a ja pije bo lubie... (oczywiście tylko w dobrym towarzystwie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:30 pm
Lethiel Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Hej, Lethiel! eek Jesteś niebieska? witaj *przytuuuuuuuuuuul* ty tesh whee blaugh Chodzi mi o nicka... Masza go na niebiesko. Dlaczego? nio wiem.. ty tesh.. bo mam cie na liscie przyjaciool 3nodding xp Wiem, domyśliłem się. Ale refleks to ja jednak mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|