|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:19 pm
Miss_Karina ok, ja bede sie zbierac, cos porobie a potem spaciu ^^ papusie wam ^^ 3maj sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:19 pm
Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:20 pm
Lethiel Vykk Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja jestem ciekaw kogo sobie upatrzylas?? *bez wiekszego wysilku wskakuje powoli na sufit i siada na swoim foteliku...*czekam na ofiare...ciekawe kto to bedzie... domokun twisted chcesh byc ofiarą ?? whee jesli dosiegniesz razz ostrzegam ze ciezko jest sie dostac na sufit przecietnej osobce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:20 pm
herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ho ho ho, a faceci to nie ?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:21 pm
herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:21 pm
herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink problem w tym ze ja abstynentka i ze zacytooje kolege "strach pomyslec cio by bylo jak byś pila" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:22 pm
dark wampirek herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ho ho ho, a faceci to nie ?? XD to zalezy czy zna granice ktorej nie chce przekraczac...no chyba ze nie ma takiej dla niego/niej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ho ho ho, a faceci to nie ?? XD Ale u kobiet jest bardziej efektywne i efektowne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek eek eek dostałam pink linka muhahaha!!!! blaugh blaugh blaugh whee exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted dziewczyna upita to dziewczyna zdobyta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek ho ho ho, a faceci to nie ?? XD ja mam ze po akocholu robie sie spokojny sweatdrop ale za tp bez niego jestem szalony whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald herubinek Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja Dowód że po alkoholu kobiety wariują xp wink ja powiem tak... do kobiety najłatwiej się dobrać po winie... twisted jak dobrze, ze jestem abstynentka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:23 pm
Vykk jesli dosiegniesz razz ostrzegam ze ciezko jest sie dostac na sufit przecietnej osobce razz a kto powiedzial ze ja przecietna 3nodding blaugh *roozki polyskooją* *unosi siem do sufitu* *przytuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:23 pm
Vykk Lethiel Vykk Lethiel jejq.. jaki ma dobry hoomorek whee *rozglada sie za ofiara do przytoolenia* ninja jestem ciekaw kogo sobie upatrzylas?? *bez wiekszego wysilku wskakuje powoli na sufit i siada na swoim foteliku...*czekam na ofiare...ciekawe kto to bedzie... domokun twisted chcesh byc ofiarą ?? whee jesli dosiegniesz razz ostrzegam ze ciezko jest sie dostac na sufit przecietnej osobce razz czybys sie poddala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:24 pm
Falcone dark wampirek ho ho ho, a faceci to nie ?? XD ja mam ze po akocholu robie sie spokojny sweatdrop ale za tp bez niego jestem szalony whee to pij, pij na zdrowie xDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|